2777
2789
عنوان

کرونا و تب

| مشاهده متن کامل بحث + 10968 بازدید | 68 پست
من کرونا دلتا داشتم ۵۰ درصد ریه ام درگیر بود فقط تب خفیف داشتم 

کرونا دلتا علائمش چیه؟ 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

عزیزم تب طولانی مدت طبیعیه 

مادر منم ۶۵ سالشه 

درگیری ریه هم داشت از روز هفتم 

اما با یه شربت ک اسمش یادم نیست و قرص فاپیراویر اوکی شد 

حالتو عجیب درک میکنم

اما غصه نخور استرسم بهش نده

تبش کاملا طبیعیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم تب طولانی داشتن، با آستامینوفن هم تبشون پایین نمیومد، بعد تستشون مثبت شد.

زیر نظر پزشک علاوه بر آستامینوفن داروهای دیگه رو هم شروع کردن.

تو روز ۷ سی تی درگیری ریه رو نشون داد، الانم دارن رمدسیویر میگیرن.

تو هفته اول کنار استفاده از دارو، روزانه و مرتب باید سطح اکسیژن خون چک بشه

بشمارمدسیوردادن؟

نه فقط یه نمونه قرص بود اسمش فاویپیراویر بود  هر ۱۲ ساعت هشت تا باید می خوردم روز دوم هر ۱۲ ساعت ۳ تا  ۴۰ تا قرص بود بعد سرم و امپول و چرک خشک کن و رگزا متازون  و ب ۱۲ و ب کمپلکس

من نمیدونم تو شرایطی ک خود طرف کلی استرس داره یه عده چرا با پیامای پر استرس و منفی حال طرف بدتر میکنن

خوب شما ک میگی دیر شده درین حد اطلاع داری ک ۹۰ درصد درگیری ریه از روز ۷ کرونا شروع میشه 

حالا اصن سی تی هم نده 

مگه کرونا پروتکل درمان خاصی داره ک دیرو زود میکنید 

نهایتا باید خیلی افراطی اب بخور طرف یا جوشونده 

یا قرصای قوی ضد ویروس یا امپول رمدسیور که اینا همه کمک کنندن و الا ویروس عزیز ۱۴ روز مهمونته