چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام نبازد
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
تمام لباس هامو از تو کشو بچه ها درآورده بودن دوباره گذاشتم سرجاشون
بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
بچه رو ب زور خابوندم الان یه دوش گرفتم ولی صدبار سرک کشیدم ببینم بیدار نشده باشه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤