2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه تولد

68 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان 

برای تولد همسر دوست شوهرم که ۲۷سالشه وحدودا ۶ماه ازدواج کردن چی پیشنهاد میدین؟

البته دستمون خالیه نمیتونم خیلی هزینه کنم 

درحد۱۰۰-۱۲۰چی پیشنهاد میدین 

ممنونم از همتون

نقدی 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکس گل

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

ست کیف پول بخر توش کمربند وجاکلیدی این چیزاداره

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅
در حده۱۰۰-۱۲۰هست؟

اره هست ۱۰۰خورده ای هستش زیاد گرون نیس من چن باری خریدم ست ۳ تیکه داره ۵ تیکه هم داره یا اگه دیدی گرون میدن کیف پول بخر خیلی کاربردیه 

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅

واینم بگم مردها بیشتر کادویی رو دوس دارن ک بتونن ازش استفاده کنن مثل لباس وکیف وساعت واین چیزا من هر وقت بخام کادو بخرم معمولا پیراهن یا تیشرت میخرم 

فدات  بشم برای همسر دوست شوهرمه؟

عزیزمی همون کیف خوبه یا کارت هدیه بدین بهش راحت ترین شاید از هدیتون خوشش نیاد ولی میتونین از بانک کارت هدیه بگیرین بدین بهش هرچقدر ک میخایین