2777
2789
عنوان

کاش مامانم می مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم مادر منم خیانت میکن 

خیلی سخت ولی من دیگ سعی میکنم اهمیت ندم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اول اینکه باید با دوستتون ی برخورد حسابی میکردی.. بفهمه سرشُ تو گریبان خودش فرو کنه نه بقیه..... و قطع رابطه... دوستتُ ب خانواده ات ترجیح نده.. 

دوم ارزوی مرگ اصلا نکن... بالاخره مادرِ... میتونی علتش جویا شی... 

فقط مادر تو اینجوری نیست از این چیزا زیاد تو جامعه هست منتها بعضیا حرفه این مخفیانه این کارو میکنن ک کسی متوجه نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
تورو خدا این حرف رو نزن دور از جونش مامان بد دنیا هم که باشه مامانته اخرش اونی که هواتو داره مراقبت ...

خب کاش حداقل خودم بمیرم بخدا منم متاهلم سخته اینجوری برام...منم مردم به همون چشم نگا میکنن اخه با پسرایی ک همسن داداشم اند چیکار داره

خدایاااااا چقدر این جامعه بد شده؟ارزش مادر چقدر اومده پایین؟واااای ناراحتمممممم....آدمم نمیدونه واقعا مقصر رو کی بدونه...😔😔😔😔

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست/کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...