2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
شانس مایه😂

شاید چشمش کرده بنده خدا😉😉

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از همون جلسه اول تغییر رو حس کردی؟ ادامه بدم ممکن باز مثل قبل سفید بشه؟

فک کنم لیزری هست ک فقط واسه سفید کردن باشه.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
یعنی از همون جلسه اول تغییر رو حس کردی؟ ادامه بدم ممکن باز مثل قبل سفید بشه؟

نه عزیز بعد جلسه اول که سفید نشد بعد جلسه سوم زیر بغلمون اینا سفید شد ولی نه من نه زندادشم نه دختر عموم که با هم میریم سیاه نشد

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷
 نه من ۲ هفته پیش هفتمین جلسم بود قبلا تیره بود الان سفید شده تازه موهامم خیلی ضخیم شده خیلی خو ...

میگم درد نداشتی؟ من جلسه دوم با اینکه دستگاه الکس دکا بود بدون درد خیلی درد داشتم.اصلا داشتم میمردیم.شما درد نداشتی جلسه ها بالاتر

فک کنم لیزری هست ک فقط واسه سفید کردن باشه.

نع بابا لیزر لیزره 😐 فقط اگه داری میرین جایی برید که دستگاش جدید و ریلی باشه البته الان همه جا پیشرفته شده

میگم درد نداشتی؟ من جلسه دوم با اینکه دستگاه الکس دکا بود بدون درد خیلی درد داشتم.اصلا داشتم میمردیم ...

جلسه های اول درد داره واسه من قابل تحمل بود بعد از این کرم های خارجی که بعد لیزر باید بزنین اون ها رو خارجی نخریم با ایرانی هیچ فرقی نداره فقط الکی باید پول بدین

جلسه های اول درد داره واسه من قابل تحمل بود بعد از این کرم های خارجی که بعد لیزر باید بزنین اون ها ر ...

به من گفتن فقط زینک بزن.کرم دیگه ای میزنی؟