2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
جلسه های اول درد داره واسه من قابل تحمل بود بعد از این کرم های خارجی که بعد لیزر باید بزنین اون ها ر ...

یعنی جلسه های اخر درد نداره؟؟ شاید چون موها کمترن.من الان بعد از دوجلسه ۹۰ درصد موها از بین رفته خداروشکر

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
چرا کسی پیدا نمیشه جواب تاپیک که زدم رو بده طبق تجربش؟یعنی هیچ خانمی نیس که قبل بارداریش لیزر رفته ب ...

عزیزم تجربه من اینه نمیدونم بدردت بخوره یا نه.من قبل بارداریم ۳جلسه رفتم.تو ۳ جلسه نصف موهام ریخت. باردار شدم دیگه نرفتم.بعد بارداریم واقعا تفاوت زیادی نکرد.بخصوص پاهام عالی بود.ولی بکینی برگشت اما نه مث قبل پر و چندچندتا .خدایی کم بود اما خب برگشت داشت.تما فقط ۳جلسه رفته بودم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربه من اینه نمیدونم بدردت بخوره یا نه.من قبل بارداریم ۳جلسه رفتم.تو ۳ جلسه نصف موهام ریخت. ب ...

اها مرسی عزیزم پس برم بهتره .چون واقعا سختمه بهش فکر که میکنم بخوام تو بارداری بیکینی رو تمیز کنم موهاشو مخصوصا ماه اخر

این ایرانی نیست ولی با ایرانی هیچ فرقی نداره 

کاربرد زینکو داره؟ب من گفت زینک بزن نسوزی.اگرم سوزش داشتی ان ان بزن

اها مرسی عزیزم پس برم بهتره .چون واقعا سختمه بهش فکر که میکنم بخوام تو بارداری بیکینی رو تمیز کنم مو ...

انشالله ک خوب باشه برات عزیزم.

این ایرانی نیست ولی با ایرانی هیچ فرقی نداره 

دستت گلت درد نکنه عزیزم.انشالله همه پشمات بریزه دیگه هیچوقت در نیاد😁😚😚😚😚

کاربرد زینکو داره؟ب من گفت زینک بزن نسوزی.اگرم سوزش داشتی ان ان بزن

من نمیدونم تا حالا از زینک استفاده نکردم وقتی چیزی نشدی یعنی خوبه دیگه

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷
اها خودشون بهت پیشنهاد میدن چه دستگاهی خوبه نسبت له پوستت .مثلا الکساندرایت برا پوست سفید عالیه

راستی امیلیا قسمتای کرکی رو نرو چون مو میشن .یا اگه رفتی حداقل ۸جلسه باید بری ک اول ضخیم میشن بعد کم کم از بین میرن

من نمیدونم تا حالا از زینک استفاده نکردم وقتی چیزی نشدی یعنی خوبه دیگه

حله جیگر😚😚😚😚

راستی امیلیا قسمتای کرکی رو نرو چون مو میشن .یا اگه رفتی حداقل ۸جلسه باید بری ک اول ضخیم میشن بعد کم ...

موهای صورتم و یه مقدار رونم کرکیه با دستم چون بورم ولی بیکینی و چاق پا به پایین و زیر بغل نیس چون زیاد شیو کردم قبلا تیره شده

موهای صورتم و یه مقدار رونم کرکیه با دستم چون بورم ولی بیکینی و چاق پا به پایین و زیر بغل نیس چون زی ...

حالا صورتتم خوبه بری.من‌رونم کرکی بود نرفتم.چون ۴ سال پیش ک ۳ جلسه رفتم فول بادی بودم تمام جاهایی کرکی بودن مو شدن حتی زیر‌چونم پر از مو شد.اما اینسری ک دارم میرم برطرف شدن