2777
2789

شوهرم قول داده بود گواهی نامه که گرفتم برام ماشین بخره ، دیروز رفتیم قولنامه نوشتیم ۵۰۰ تومن بیعانه دادیم که امروز ماشین ببریم کارشناسی رنگ و این چیزا اگه اوکی بود بخریمش 

امروز عصر شوهرم اومد خونه رفتارش کلا عوض شده بود نسبت به دیروز ، کلی دعوا کردیم با هم آخرش فهمیدم رفته به باباش گفته که میخواد ماشین بخره برا من اونم تو گوشش خونده و منصرفش کرده 😭 زنگ زد معامله رو بهم زد و ۵۰۰ تومنم پس گرفت

کلا از عقد با من مشکل داشت همه از مادر شوهر مینالن من از پدرشوهر با همچین آدمی باید چیکار کنم ؟؟ 

هرچی میخواد برا من بخره اون زورش میاد نمی‌ذاره 

با هم شریکن تو کارگاه نمیشه بدون اینکه بفهمه چیزی بخریم چون حسابدار دارن از کارت کارگاه که پول برداشت میشه می‌فهمه 

خیلی سخته پول خودمونه باید به یکی دیگه جواب پس بدیم 😔 

نمی‌دونم چکار کنم ، دلم میخواد برای اینکه حرف اون عوضی نشه و به خواستش نرسه خودم برم طلاهام بفروشم و ماشین بخرم 

اوووف از پدر شوهر ها یه جا هم که مادر شوهر عاقل نشسته پدر شوهر زهر خودشو میریزه 

حالم ازش بهم میخوره 😭 فقط بلده بین من و شوهرم بهم بزنه و دعوا درست کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک توسرش

از پدر شوهرام باید ترسید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

حرکت خوبیه 

بدون اینکه به همسرت بگی با برادر یا پدرت برو طلاهات رو بفروش ماشین به نام خودت بخر والسلام 

belfijoon هستم                                                                 
حرکت خوبیه  بدون اینکه به همسرت بگی با برادر یا پدرت برو طلاهات رو بفروش ماشین به نام خودت بخر ...

خودمم تو همین فکرم ولی میترسم اوغات تلخی درست بشه و اگه خدایی نکرده یهو تصادفی بکنم یا یه اتفاقی بیفته همین عوضی میخواد برام منبر بره 😔

خودمم تو همین فکرم ولی میترسم اوغات تلخی درست بشه و اگه خدایی نکرده یهو تصادفی بکنم یا یه اتفاقی بیف ...

ببین یکبار این کار رو بکنی شاخش رو شکستی 

ما یه پولی کنار داشتیم قرار بود بریم سفر همسرم داد پدرش گذاشت گاوصندوق . وقتی گفتیم بده گفت نمیدم الان وقت سفر نیست و خلاصه گیر داد نمیدم و حق ندارید برید سفر . من رفتم بدون اینکه به کسی بگم طلا فروختم و بلیط رو اوکی کردم و چندساعت قبل پرواز بهش گفتیم ما داریم میریم رفتیم سفر و برگشتیم و پولمون رو پس گرفتیم و دیگه تو تصمیم های من دخالت نکرد 

belfijoon هستم                                                                 
ببین یکبار این کار رو بکنی شاخش رو شکستی  ما یه پولی کنار داشتیم قرار بود بریم سفر همسرم داد پ ...

احتمال ۹۰ درصد همین کار میکنم چون خیلی برام سنگین بود کارش و بدتره اگه بذارم به خواستش برسه 

حالم ازش بهم میخوره 😭 فقط بلده بین من و شوهرم بهم بزنه و دعوا درست کنه 

پدرشوهر بیشعور منم همینه خدا ازش نگذره چهار پا خودشو انداخته وسط زندگیمون

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍