2777
2789
عنوان

تقدیم به کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
خودکشی برای چی؟ فکر میکنی نجات پیدا میکنی؟ به محض اینکه بخوری پشیمون میشی...

به درک بذار برم جهنم همه با من بدن خدا هم روش

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزیزم کامپیوتر که نیستیم باید روحیه داشته باشی که بخونی خودم امسال میرم یک رشته بدون آزمون 

ارگ قرار بر روحیه داشتن باشه که شاید توی یک سال زیاد زیادش 60 روز حالمون عالی باشه یعنی قراره ما 300 روز دیگه رو تلاش نکنیم؟ جنگیدن برای هدف وقتی قشنگ میشه که هرروز حتی روزایی که حالت خوب نیست حتی روزایی که هیچی سرجاش نیست متوقف نشی...این هدف رسیدن بهش ارزش داره...

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون میگم دیگه نمی تونم بخونم برای سال بعد حالم بده افسردم بذارید برم رشته بدون آزمون میگن نه بمون ...

من تجربی زیر ۱۰هزار اوردم میان سرکوفت میزنن فک کن..باز تو خوبه بهت میگن بمون من ک ارزومه بمونم چون میدونم میتونم رشته تاپ بیارم ولی نمیذارن متاسفانه 😑بنظرم طوری باش ک حتی زیر منت خانوادتم نباشی هیچی بدتر از سرکوفت نیس

لطفا اگه میدونی بگو یکساله جلوی خودمو گرفتم که خودکشی نکنم

اووو چیی شدههه بابا تو جای من بودی چیکار میکردی سال سومم بود و خراب کردم درسته دارم دق میکنم مرگ از این حالم بهتره ولی خب خودکشی راه حل نیست ک ینی چی اخه الان بخاطر ی کنکور اینجوری میکنی اینده خدایی نکرده مشکلات دیه چیکار میخای بکنی ها بفکر خودت و اون دنیات نیستی فکر خانوادتم نیسی؟قوی باش دخترر قوی یاش گلم هررکی ی مشکلی دارع دیه تو زندگیش همه ک بخوان بخاطر ی مشکل خودشونو بکشن ک ادمی نمیمونه رو زمین عه

«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌                      در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...🥀🖤
ارگ قرار بر روحیه داشتن باشه که شاید توی یک سال زیاد زیادش 60 روز حالمون عالی باشه یعنی قراره ما 300 ...

من سال دهم و یازدهم روزی چهارده ساعت خوندم گلم اینا همش حرفه روحیه نداشته باشی نمیتونی بخونی اگرم بخونی تو ذهنت نمیمونه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خدا هیچوقت توی جبهه مقابلت نیست حتی الان که حالت بده اگه بری سمتش اروم میشی

والا به هر دری زدم آخرش گفت میبرمت جهنم

کار هنری چیزی دوست نداری؟ بری دوره ببینی کار کنی خودت؟

نبابا با چه امید هایی اومدم تجربی اونوقت....

رتبت چند شده چه منطقه ای هستی؟

افتضاح بالای بیست هزار منطقه دو