2777
2789
عنوان

اینجا مادرا یا لاکچری ان

142 بازدید | 28 پست

یا دروغ میگن

یا طرف میگه‌صد  تومن

پول میدم روزانه برای مدرسه بچه

یا میگه مغز و اجیل میدم  

اونم ک پول نمیده 

پس چرا ما تو خودمون یا هم کلاسی هامون

مغز و اجیل ندیدیم بیارن مدرسه.

اینجا همه مغز و اجیل میدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مدرسه هاتون فرق میکنه 

من شغلم طوریه با بچه ها سرو کار دارم 

همشون میوه های خوب و مغزها رو بعنوان خوراکی و میان وعده میارن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

،اینجور‌کارها معمولا برای دبستان و پیش دبستانی هاست

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

زمان ما با الآن فرق داشت

مدرسه های الآن روی تغدیه ای که بچه ها میارن خیلی حساسن ، خانواده ها هم اکثرا یه بچه بیشتر ندارن 

طبیعیه رسیدگی بیشتره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بله جزو چیزهای لاکچری مصرف روزانه همه مردم نیس

ماهم نشده بخریم شرکت میده مرتب 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

خب شما نمیدید دلیل نمیشه بقیه هم ندن. برای بچه اگه کیک و بیسکوئیت هم بخوان بذارن همون حول و حوش صد تومن درمیاد. لاکچری نیست که.

مغز هم نسبت به قیمتش برای مدرسه به صرفه درمیاد. یه مشت مغز کلی بچه رو سیر می‌کنه و از فرآورده‌های صنعتی هم بهتره.

برای ما رواله این قضیه. یعنی من خودم میرم سرکار می‌بینم بچه‌ها بعضیاشون مغزیجات و خشکبار یا میوه آوردن. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شما اگه دانش آموز هستی و اینجا کاربری داریپس بچه نیستی که برات بذارنبه همین خاطر هم نمیبینی

من دانش اموز نیستم در حال حاضر

ولی بودم‌ی روزی 

تو چهل تا دانش اموز دست یکی نمی دیدم

بستگی داره کدوم شهری؟کدوم مدرسه..حتما منطقه شما یا مدرسه ای که شما میرید نمیارن..شما مگه کل بچه های یک مدرسه رو دیدی چی میارن؟من اتفاقا اوایل سال پسته میدادم بچه هام ببرن ولی دوست نداشتن..کلا آجیل دوست ندارن ببرن مدرسه..بچه ها معمولا  هله هوله رو ترجیح میدن مثل خودمون😅

...