2777
2789
عنوان

تقدیم به کنکوری ها

251 بازدید | 38 پست

چرا انقدر ناامید شدین؟ همش منفی حرف میزنین مگه ادم چند بار فرصت پیدا میکنه به ارزوهاش برسه؟مگه چندبار توی این سن قرار میگیرین؟روزی که داشتی هدفتو انتخاب میکردی میدونستی راه سختی پیش رو داری میدونستی ممکنه نشه میدونستی رقابت شدیده ولی اومدی چون میخواستی چون هدفت بود چون ارزوت بود....اگر قرار باشه با هر اتفاقی انقدر سریع بشکنی نباید میومدی توی این مسیر اما حالا که اومدی باید بجنگی تو باید بهش برسی سختی ها مشکلات همیشه هستن هیچوقت تموم نمیشن تو باید به جای فرار از اونها خودت رو قوی کنی که بتونی توی هر سختی تلاش کنی و به مسیرت ادامه بدی .... اگر الان کنکور دادی و نتیجه ها اومده و بهش نرسیدی مگه سال دیگه رو ازت گرفتن؟ تو ارزوت بود بهش برسی پس برای ارزوت بجنگ بیخیال مردمی باش که همیشه حرف میزنن تو فقط راه خودت رو برو هربار که شکست میخوری دوباره بلند شو انقدر بلند شو که بالاخره به ارزوت برسی....اگر هم سال دیگه کنکور داری هنوز فرصت داری اما نزار فرصتت از دستت بره نزار سال دیگه این موقع حسرت بخوری لطفا بلند شو تو باید به ارزوت برسی...

این کاربری دست دو نفر هست

همین الان دارم گریه میکنم دو روزه خونمون دعواست

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ولی حس میکنم داره عمرم تلف میشه...البته اگه نخونمم میشه انگار

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

تروخدا یکی بگه چند برای خودکشی باید قرص هارو ریخت تو آب یا قورت داد؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

همین الان دارم گریه میکنم دو روزه خونمون دعواست

همه داشتن منم داشتم بیخیال بقیه برای هیچکس مهم نیست جز خودت ایندت فقط دست خودته میتونی الان بشینی گریه کنی یا میتونی بلند بشی و تلاش کنی تا ایندت خوب باشه...

وا😐

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

خخخ دیوونه

«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌                      در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...🥀🖤
همه داشتن منم داشتم بیخیال بقیه برای هیچکس مهم نیست جز خودت ایندت فقط دست خودته

عزیزم کامپیوتر که نیستیم باید روحیه داشته باشی که بخونی خودم امسال میرم یک رشته بدون آزمون 

خخخ دیوونه

لطفا اگه میدونی بگو یکساله جلوی خودمو گرفتم که خودکشی نکنم

مرسی ولی حس میکنم داره عمرم تلف میشه...البته اگه نخونمم میشه انگار

توی این سن کاری از دست کسی برنمیاد جز درس خوندن پس به کاری که الان بهت واگذار شده عمل کن مطمئن باش نتیجش خوب میشه

چرا چی میگن؟؟من روم تو رو داداشم باز شد متاسفانه

بهشون میگم دیگه نمی تونم بخونم برای سال بعد حالم بده افسردم بذارید برم رشته بدون آزمون میگن نه بمون سال بعد میگم شما که پولشو دارید بذارید برم خارج میگن تو خراب کردی ما پول بدیم هی سرکوفت میزنن