2777
2789
چرذ خوب نیست عزیزم؟چه اختلافاتی وجود داره؟

مثلا فکرشو کن من الان ۱۸ سالمه و دوره شور و شوق و جوونی ولی طرف مقابلم به دوره‌پختگی رسیده یا به قول معروف ارداشو الک کرده‌الکاشم اویزون کرده😂

یا مثلا من تازه میخوام برم دانشگاه و درس بخونم اون یکم دیگه بگذره تفاوت سنش با بچش خیلییی میشه

فکر کن‌مرد ۵۰ ساله بچش ۱۲،۳ سالش باشه 

خیلییییه بگم تمومی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم  به اختلاف نخوردین؟

اختلاف که بین همه زوجین هستن،درستش اینکه نمیزاریم اختلاف باقی بمونه اگه قابل حل نبود یه وقتایی اون کوتاه میاد یه وقتایی من،خوبیش اینکه بچه نیس و خیلی پختس البته وقتی باهم ازدواج کردیم اون 25سالش بود ولی رفتارش مثل یه مرد پخته سی ساله بود😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزیزم باهم به اختلاف نخوردین؟

اصلا خیلیم خوبیم بنظرم ک اوکیه مردا بچن و دیرتر از دخترا پخته میشن خاله و شوهرخالمم ۸ سالن خیلیا تو فامیلمون اینطورن دوستم و شوهرشم ۱۰ سال دوستم ۲۰ سالشه شوهرش ۳۰

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

عالیه من و شوهرمم اختلاف سنیمون انقدره 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

بستگی ب روحیه و معیار ها و شرایط هر دو طرف داره 

ب شخصه اختلاف سنی ۱۰سال رو نمیپسندم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
والا شوهرم همینقدر ازم بزرگه  خوب نیستااا اختلاف خیلیی زیاد میشه از نظر من فوق فوقش ۴ سال بای ...

۱۰ سال اختلاف سن دارید ؟من به شدت مخالفم ولی چپ و راست بهم میگن اکثرا با همین اختلاف سن ازدواج کردن مشکلی ندارن میشه چن تا از عیب هاش رو بگید جسارتا ؟

مثلا فکرشو کن من الان ۱۸ سالمه و دوره شور و شوق و جوونی ولی طرف مقابلم به دوره‌پختگی رسیده یا به قول ...

دیر ازدواج کردم مبحثش با اختلاف سنی ۹_۱٠ سال فرق داره ها!!

همسر من الان 33سالشه دوقلو شیش ساله داره 🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
مثلا دختر متولد ۷۸ پسر ۶۸

نه مشکلی نیست کلا دخترها هم زودتر بالغ میشن هم زودتر شکسته میشن ۲۲ و ۳۲ با هم تناسب دارن ولی مثلا پسر ۲۳ ساله با دختر۲۲ ساله دنیاشون متفاوته پسره هنوز تو عالم بچگیه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است