ی سوال کنکور هنر اگ رشته دبیری اموزش هنر بیاری هم باز ازمون عملی داره؟ شنیدم همه رشته هاش نداره ازمون عملی
♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺
اره باید بگیری پولش زیاد نیست یادم نمیاد درست چیکار کردم فک کنم 5تومن داده بودم برو کافی نت
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
کی باید بگیرم ۱۴ ام انتخاب رشته شروع میشه همزمان باهاش کارت بگیرم یا قبلش باشه حتما را ...
واقعا دقیق یادم نمیاد ولی اره فکر میکنم قبل انتخلب رشته بوده چون وقتی میخوای واردشون کنی رشته های فرهنگیانو یه کد ازت میخواد اره من ابتداییم و اینکه کلا بستگی به منطقتون داره و نیازش و اینکه کسایی دیگه از شهرای دیگه با تراز بالاتر شهر شما رو بزنن یا نه هر شهری یه طوره اصلا مثل هم نیستن من با تراز 6100هم میشناسم داره میخونه ولی تراز 8000هم دیدم که قبول نشده پس کاملا به شهرتون و نیازش بستگی داره اصلا نمیتونین کاملا مطمئن یا کاملا ناامید بشین هرکسی بسته به شهرش و ظرفیتش احتمال قبولی متفاوتی دارع
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اون سه ستاره حکم پاورقی رو داره. چون زیر جدول ی توضیح باید نوشته باشه
بعدا باید سریال بخری
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی