2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

1140 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان

بنده دانشجوی پزشکی و مدرس زیست شناسی درکرمان هستم

همچنین دوره آموزش مشاوره و برنامه ریزی رو زیر نظر موسسه معتبر گذروندم

اگه نیاز به مشاوره و برنامه کنکور داشتین در خدمتم

با سه طرح مشاوره مختلف بنا به شرایط و نیاز شما

مشاوره کاملا تضمینی در صورت عدم رضایت نصف هزینه به حساب شما برگردانده میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح مشاوره ای و ارائه مدرک معتبر به پی وی مراجعه بفرمایید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

سلام   پسرم من امسال نهم میره   از کی مشاور تحصیلی نیاز دارن ؟؟  و اینکه هدفش داروسازیه  باید مشاورش مرتبط باشه ؟؟ و اینکه حدودااا هزینه هر ماه چقدر هست

خدایااا  یه کاری کن  دست بجنبون تا دیر نشده 
سلام   پسرم من امسال نهم میره   از کی مشاور تحصیلی نیاز دارن ؟؟  و اینکه هدفش داروساز ...

سلام

از همین نهم باشه که خیلی عالی تر میشه

چون با آزمون و شناختی که مشاور از ایشون به دست میاره میتونه در روند انتخاب رشته و باید ها و نباید ها کمکشون کنه

خیر.مشاوری که رشته دبیرستان تجربی خونده باشه میتونه کمکشون کنه  

هزینه من واسه کنکوری ها و مقطع متوسطه دوم ماهیانه ۱۵۰ میگیرم.پسر شما چون پایه نهم هست کمتر میشه.حالا واسه هزینه به توافق میرسیم نگران هزینه نباشید 

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از همین نهم باشه که خیلی عالی تر میشه چون با آزمون و شناختی که مشاور از ایشون به دست میاره می ...

ممنونم   و اینکه طریقه  ارتباط شما  با پسرم واتساپ یا تلگرام ؟؟؟ یا تلفنیه ؟؟ 

ممنونم   و اینکه طریقه  ارتباط شما  با پسرم واتساپ یا تلگرام ؟؟؟ یا تلفنیه ؟؟

واتساپ یا تلگرام فرقی نداره

تماس تلفنی هم اگه تمایل داشته باشین برقرار میکنیم

عزیزم خواهرمن ۳۲ هزار منطقه دو بنظرت چی قبول میشه؟

چه رشته ای هستن؟

بستگی به درصدای هر درس داره ولی به طور کلی رتبه خوبی هست

اگه تجربی باشه دانشگاه آزاد رشته های پیرا پزشکی شانس قبولی بالایی دارن

من انتخاب رشته انجام نمیدم ولی با یک مشاور مورد اعتماد مشورت کنین حتما

واتساپ یا تلگرام فرقی نداره تماس تلفنی هم اگه تمایل داشته باشین برقرار میکنیم

پس من شماره شو تو خصوصی میدم خدمتتون   تو واتساپ  پیام بدید بهش  ممنونم  

🚫سلام بنده میخوان کنکور بدم کتاب ندارم و هزینه خرید کتاب ندارم 

ازتون خواهش میکنم اگر دورتون کسی کنکوری میشناسید که میخواد بره امسال کتاباشو بهم بده بخدا قسم بعد کنکور بهش برمیگردونم 

خانواده ام مخالفن پنهانی میخوام بخونم

بخدا دعاتون میکنم

سلام از همین نهم باشه که خیلی عالی تر میشه چون با آزمون و شناختی که مشاور از ایشون به دست میاره می ...

سلام برادر من رتبه ۱۳۰۰۰ و تراز ۷۵۰۰ داره زیزگروه یکش بالاتراز بقیس به نظرتون چطور انتخاب رشته کنه وآیا شانسی داره برا فرهنگیان؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤