2777
2789
عنوان

نمیخوام واسه آشتی من پا پیش بزارم

180 بازدید | 13 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد منو کتک زد نمیخوام من باهاش آشتی کنم ولی هی دوست دارم برم‌پیش اش.

اون مغروره مطمئنا فعلنا آشتی نمیکنه.

از طرفی واقعا ازش به دل دارم. حس دوگانه دارم. اینقدر هم دعوا کردیم سرخاتواده کلا مثل قبل نیستیم. البته اون بیشتر سرد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خودم هم موندم. چرا اینجوریم؟!!  تو خانواده خودم هم‌کتک نخوردم یا تحقیر نشدم ها

سعی کن انقدروابستش نباشی هرطورشده خودتو سرگرم کن حتما انقدر پیش قدم شدی که کتک زدن عادی شده براشو اجازه لوس شدنم میده به خودش

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
عزت نفس نداری؟

به خودم‌میگم حساسیت اش رو میدونم و عصبانی اش کردم باعث میشه ترم شم. والا خودم هم نمیدونم چه مرگ ام هست. دوست هم‌ندارم ولیدوست دارم آشتی باشیم

سعی کن انقدروابستش نباشی هرطورشده خودتو سرگرم کن حتما انقدر پیش قدم شدی که کتک زدن عادی شده براشو اج ...

از بچگی همین بوده هرکی مقصر بوده رفتن لوسش کردن و ...الانم مورد رو ادامه داده. 

اوایل دوسش داشتم و فکر میکردممقصرمتو دعواها پا پیش میزاشتم. چون اون بزاریم حالا حالا آشتی نمیکننمیکنه و چون شغل اش شبفتبه میرفت شیفت گفتم سردی و دوری دم زیاد میشه من‌پیشقدم‌میشدم. یا چون نزدیک خانواده من بودیم و دعوت میشدیم و.. آشتی میکردم که برسم و چیزی نفهمن همه این دلایل باعث شد من برم  واسه آشتی و عادتش موند براش

از بچگی همین بوده هرکی مقصر بوده رفتن لوسش کردن و ...الانم مورد رو ادامه داده.  اوایل دوسش داش ...

بنظرم حتما پیش یه مشاوربرو ایتطوری خودتو داغون میکنی

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
بنظرم حتما پیش یه مشاوربرو ایتطوری خودتو داغون میکنی

داغون که شدم افسردگی شدید گرفتم و کینه ای شدم. با اینکه بابت کارهای گذشته و کم‌کاری هاش معذرت  خواهی کرد ولی حس میکنم چون میخواست من‌مقابل به مثل نکنم و کلا بحث ها تموم شه اینکار رو کرد و از نه دل نبوده. به خاطر همین نمیبخشم.

با اینکه شاغل ام از بس قسط خونه زیاده نمیدیم برم. از طرفی میگم ترم فردا برام پرونده اش کنه. وقتی نیست برم بچه ام رو کجا بزارم و برم‌پیش مشاور؟ خانواده ام‌میفهمن که نمیخوام متوجه شن

داغون که شدم افسردگی شدید گرفتم و کینه ای شدم. با اینکه بابت کارهای گذشته و کم‌کاری هاش معذرت   ...

توروخدا بچتون داغون میشه اینطوری رفتارمیکنین باهم احتیاج نی حتما به مامانت بگ کجامیری