2777
2789

من با یه فامیل نزدیک به  قصد عقد تو دوره اشنایی بودم فقط پدر مادرا میدونستن . یکم از اول رفتارش عجیب غریب و‌مشکوک بود ‌ مثلا حتی ب پدر مادرش دروغ میگفت . کلا روراست نبود . من مدرکی دستم نبود که مستند بخام حرفی بزنم ادامه دادم .‌..‌ دانشگاه و محل کارش ی شهر دیگس با اینکه بخاطر کرونا اکثر جاها تعطیله مثلا هر یک ماه یا هر دو ماه میرفت اون شهر میگفت محل کار خاستن برم یا دوستام هستن و ... یه شب خونمون بود گوشیشو گرفتم دیدم دو تا دخترو گذاشته کلوزفرند اینستا . بعد یکی از همون دخترا هم ی کلیپ براش فرستاده ( هیچی از این دو دختر به من نگفته بود همیشه میگفت من کلا با هیچکی نه چت میکنم نه حرف میزنم قبل توام کسی نبوده )

منم یه استوری گذاشتم عکس خودشو ببینم ری اکشن اونا چیه  یکی از دخترا ریپلای کرد نوشت ( نم نم ) یعنی مثلا بخورمت . بعد نوشت ( شلام کجایی ... اسمشو با حالت بچگونه صدا زد ) بعد منم باش داشتم چت میکردم که پسره فهمید اومد گوشیو گرفت افتاد به تته پته یه بار گف همکارمه باز گف شاگردمه باز گف خاهر همکارمه  باز گفت روابطی بودن از قبل الان کمشون کردم فقط بعضی وقتا چت میکنم یا تماس میگیریم در حد کاری حرف میزنیم . منم مثلا از طرف پسره نوشتم ( خانم فلانی ما همکاریم چرا انقد صمیمی حرف میزنید ) دختره هم نوشت ( عمم و شوهرش اومدن خونمون دارن س ک س میکنن صداشون میاد ) اصلا بدون توجه به حرفی ک نوشتم . ( بعدم نوشت هر هر همکار کجا بود من کجا همکارتم ) پسره  باز گف اینا میخان منو خراب کنن همکارا رو خراب میکنن بعد اومد فحش نوشت واسه دختره . دختره هم نوشت (هر هر هر خندیدم باز مش روب خوردی یا شیشه زدی  بدبخت )  من میدونستم مشروبو ولی شیشه رو نه بعدم باز فحشش داد  دختره هم نوشت الان بلاکت میکنم  دوباره کلی فحش نوشت این  دختره هم گفت تو حالت خوش نیس برو بگیر بخواب 

شما همچین چیزی ببینید بنظرتون خیانته ؟ اینم بگم دختره واسه همون شهری بود که پسره درس میخوند و کار میکرد  

تعداد رای : 16
نظرسنجی
آره خیانته
16
100%
نه خیانت نیس
0
0%