2777
2789

بچه ها من مجبورم همون پرستاری رو بزنم چون  رشته دیگه ای قبول نمیشم ... اما خب هم متاهلم هم باردارم ... کسی از جزئیات رشته مثل شبفت شب و ... خبر داره ؟ اینکه اگه کسی شرایط شیفت شب رو نداشته باشه ایا تو دوران تحصیل یا در محیط کار باهاش کنار میان؟

سلام

دوران تحصیل شیفت شب نداریم مگر خیلی محدود و تحت شرایطی

ولی بعد از درس نه اصلا کوتاه نمیان و شما بعنوان طرحی خیلی فشار روت میاد

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترازت چند شده؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
سلام دوران تحصیل شیفت شب نداریم مگر خیلی محدود و تحت شرایطی ولی بعد از درس نه اصلا کوتاه نمیان و ش ...

وااای چه سخت ... بعد میدونین که تو دوران طرح چند شب باید شیفت وایسم؟

سلام دوران تحصیل شیفت شب نداریم مگر خیلی محدود و تحت شرایطی ولی بعد از درس نه اصلا کوتاه نمیان و ش ...

و اینکه حقوق طرحی ها میدونین حدودا چقدره؟ 

و ببخشید یه سوال دیگه ، برای گذراندن طرح به راحتی بیمارستان پیدا میشه یا باید دوران طولانی توی نوبت بمونم؟

وااای چه سخت ... بعد میدونین که تو دوران طرح چند شب باید شیفت وایسم؟

میدونی شیفتا زیاده 

تقریبا تمام روزای هفته. اگه شیفت شب باشی ۷ونیم صبح میای خونه دیگه اون روزو آفی مثلا

ولی آف آزاد یعنی مثلا شیفت عصر باشی و فرداش هم آف باشی خیلی خیلی کمه خصوصا تواین شرایط

کلا طرحیا نقش کوزتی دارن

بعدها که سابقت زیاد شد میتونی بیشتر صبح برداری که به زندگیت برسی

ولی یه چیزی بهت بگم...

و اینکه حقوق طرحی ها میدونین حدودا چقدره؟  و ببخشید یه سوال دیگه ، برای گذراندن طرح به راحتی ب ...

حقوق طرحی مثل پرسنل رسمیه

حدود ۸

بعضی شهرا بیشتر مثلا تهران

آره سریع میبرن تقریبا

دوتا نصیحت خواهرانه برات دارم

من مجردم ولی یه واحدی داشتیم مدیریت اسمشه.میرفتیم تو دفتر پرستاری کارمیکردیم

اونجا پرستارای بچه دار میدیدم میومدن گررریه میکردن که بچمون مثلا مریض بوده اما بهمون شیفت شب داده نذاشته آف بشیم.من اونجا خیلی دلم شکست واسه یه مادر تحملش سخته

نکته بعدی اینکه وارد دانشگاه ازاد نشو اولا که ترمی ۱۰به بالاست فکر میکنم دوما تو این شرایط یکدونه ماسک یا تجهیزات هم بهتون نمیدن و خرجتون خیلی بالامیره که اصلا اصلا ارزششو نداره

دوتا نصیحت خواهرانه برات دارم من مجردم ولی یه واحدی داشتیم مدیریت اسمشه.میرفتیم تو دفتر پرستاری کار ...

خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون ... بنظرتون با رتبه ۹۸۰۰ چه رشته دیگه ای میتونم قبول بشم که بازار کار خوبی داشته باشه؟

خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون ... بنظرتون با رتبه ۹۸۰۰ چه رشته دیگه ای میتونم قبول بشم که بازار ...

خواهش میکنم مامان خانم💞 میتونی مامایی رو بزنی کارشون سبکتره و واسه خانمها بهتره 

تغذیه دانشگاه آزادهم فکر میکنم بشه

خواهش میکنم مامان خانم💞 میتونی مامایی رو بزنی کارشون سبکتره و واسه خانمها بهتره  تغذیه دانشگا ...

سلام خوبین با رتبه 8و400 منطقه 3 ازمایشگاه هم میشا اورد؟بنطر شما کدوم بهتر ارمایشگاه پرستاری رادیولوژی اتاق عمل هوشبری.البته فرهنگیاتم مجار شدم اگ دعوت شدم به مصاحبه بنظرتون کدوم بهتره؟؟من عاشق کار تو بیمارستانم ولی میگن سخته دودل شدم

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
خواهش میکنم مامان خانم💞 میتونی مامایی رو بزنی کارشون سبکتره و واسه خانمها بهتره  تغذیه دانشگا ...

وای ببخشید توروخدا انیددر ازتون سوال میکنم .. شما از بازار کار مامایی اطلاع دارین که مثل همین پرستاری کار راحت گیر بیاد؟