2777
2789
عنوان

بچه ها کیا از پرستاری اطلاع دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 19 پست
سلام خوبین با رتبه 8و400 منطقه 3 ازمایشگاه هم میشا اورد؟بنطر شما کدوم بهتر ارمایشگاه پرستاری رادیولو ...

سلام

راستش من درمورد منطقه ۲بیشتر میدونم ولی فکر کنم رتبه شما رتبه خوبیه واسه منطقه ۳ 

رادیولوژی که کار طولانی مدت با اشعه خطرناکه

پرستاری خیلی سنگینه و به خانمها توصیه نمیکنم

ازمایشگاه خوبه ولی خب کارش کمتر هست نسبت به پرستاری

هوشبری و اتاق عمل هم خوبه قبولیشونم راحت تره ولی بازم به نسبت پرستاری کارش کمتر هست

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
وای ببخشید توروخدا انیددر ازتون سوال میکنم .. شما از بازار کار مامایی اطلاع دارین که مثل همین پرستار ...

چه اشکال داره عزیزم

بازار کارش نه به اندازه پرستاری نیست واسه طرح هم بیشتر باید صبر کنی مگر شانست بزنه و نیرو بخوان ولی خوبیش اینه که تو بهداشت هم میتونی بری کار کنی و از این نظر که بهداشت فقط صبحه و کارش خیلی خیلی سبکه عالیه ولی حقوقشون بازم کمتره

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکال داره عزیزم بازار کارش نه به اندازه پرستاری نیست واسه طرح هم بیشتر باید صبر کنی مگر شانست ب ...

اوکی عزیزم خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی ها و وقتی که برام گذاشتی⚘⚘

اوکی عزیزم خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی ها و وقتی که برام گذاشتی⚘⚘

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی🤍