2777
2789
عنوان

ساک حامله گی.پنج هفته و شش روز

871 بازدید | 18 پست

امروز رفتم سونو طبق سونو پنج هفته و شش روز بود ولی فقط ساک دیده شد نگرانم جنین دیده نشد 

و اینک این عکس ساک حامله گیه!؟

امروز شهرم یه خونریزی خفیف قرمز رنگ داشتم و دیگ نیومد نگران شدم نظرتون چیه کسی مث من بوده 

نکنه داره دفع میشه!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش هفته و یک روز رفتم ساک و جنین بود 

توی سونو بارداری قبلیم شش هفته رفتم جنین نبود 

دو هفته بعد دوباره رفتم بازم نبود گفتن بارداری پوچه و دفع شد 

حالا شاید زود رفتی انشاالله تشکیل میشه

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
طبیعیه خب تو ۹ هفتگی باید بری برای قلب جنین .  من ۶ هفتگی رفتم ساک بود بچه نبود

تو شش هفته جنین بوده قلبش تشکیل نشده بوده

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
ن عزیزم فقط ساکش بود برای من 

احتمالا دستگاه سونو پیشرفته نبوده 

چون جنین خیلی ریزه اون موقع اگه دستگاه پیشرفته نباشه نمیبینتش ولی قطعا وجود داشته

ن عزیزم فقط ساکش بود برای من 

ببخشید عزیزم شما بعد چند هفته فتین دوباره سونو که قلب داشت ؟

منم شش هفته و دو روز رفتم گفت فقط ساک هست و اطرافم خونریزی داره خیلی نگرانم میترسم بهم گفت شاید سقط شه کیسه زرده هم نبود مال شما کیسه زرده بود ؟؟

ببخشید عزیزم شما بعد چند هفته فتین دوباره سونو که قلب داشت ؟ منم شش هفته و دو روز رفتم گفت فقط ساک ...

عزیزم مال من ۹ هفتگی سونو نوشت . اما من مجبور ب سقط شدم بخاطر ی مسائلی.... و مصرف داروهای خاص ک