2777
2789
عنوان

یه خواهشی دارم مادرا جواب بدن

92 بازدید | 12 پست

بچه ها شیرم داره خشک میشه پسرم به هیچ وجه شیرمو نمیخوره شیردوش برقی دارم بزنم مثل یه مادر شیرده زیاد میشه که حداقل تا یکسالگیش شیرمو با قاشق بدم؟کسی تجربه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه همون اندازه ای که مک بزنه سینه ی مادر شیر ترشح میکنه 

با قاشق که نمیشه.

خودت اذیت میشی 

چرا نمیخوره 

چند وقتشه

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
کرونا گرفتم هجده روز پیشم نبود چهار ماهشه

آخی عزیزم 

تو این هجده روز با قاشق تغذیه میشده؟؟؟

خوب غذا بخور و خودتو تقویت کن 

بچه تا دو ماه دیگه غذا خور میشه  اونوقت همین دو قطره شیر هم کافیه 

اگرم توانشو داری شیر خشک بده

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
آخی عزیزم  تو این هجده روز با قاشق تغذیه میشده؟؟؟ خوب غذا بخور و خودتو تقویت کن  ...

نه شیر خشک با شیشه خورده بهش مزه داده دیگه مال منو حتی با شیشه هم نمیخوره

نه شیر خشک با شیشه خورده بهش مزه داده دیگه مال منو حتی با شیشه هم نمیخوره

خودتو اذیت نکن 

میتونی امتحان کنی ببینی تو خواب سینه میگیره یا نه