2777
2789
عنوان

دزد اومدخونم

3754 بازدید | 90 پست

بچه ها دوسه شب پیش دزد اومد خونمون یعنی توحیاط ولی ما متوجه نشدیم چیزی توحیاط نداشتیم فقط پمپ آب بزرگ بود پنج تومن قیمتش  اونو دراومد برد حالا نه بخاطر پمپ میخوام بگم من دسشویی داشتم ساعت دوشب خوابم میبرد موفق نشدم برم دسشویی بعدش تاساعت چهار تحمل کردم دیگه بلندشدم خواب آلوده رفتم دسشویی ابو باز کردم دیدم آب نمیاد نگاه میکنم طرف پمپ میبینم پمپ نیستش هنوز باورم نشد دزد بردش گفتم شاید خراب شد شوهرم درش اورده بعد اومدم بیرون خوب فکر کردم متوجه شدم کار دزده بردش اومدم شوهرمو از خواب بیدار کردم بهش گفتم 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نکته اینجاس که ما بخاطر شغل شوهرم تواهواز منطقه عرب نشین هستیم ولی فارس زبانیم خودمون این منطقه خیلی دزدی شده همش باقمه واصلحه میرن توخونه ها دزدی میکنن اگه صابخونه متوجه شد خواست جلوشونو بگیره باچاقو میزنن چند روز پیش هم این  اتفاق براهمسایمون افتاد زنه براطلاهاش حماقت کرد نداد دزده سه تاچاقو خورد دوتاشوهرش چاقو خورد حالا اینجاش که شوهرم میگه وای اگه اون لحظه که دزد تودسشوییدلشت پمپو درمیورد میرفتی بلاشک  چاقو میکرد توشکمت حالا من دوسه روزه بخدا شک شدید بهم وارد شده اصلا شبا خواب ندارم از ترس

حالا نکته اینجاس که ما بخاطر شغل شوهرم تواهواز منطقه عرب نشین هستیم ولی فارس زبانیم خودمون این منطقه ...

زنه

حالا ما یه پمپ دیگه توخونه داشتیم اونو زدیم بجاش ولی میگیم شاید این دزد پرو بشه ول کن نباشه ولی دیگه امنیت نداریم قبلا میرفتم خونه بابام شهرستان بیست روز تایک ماه میموندم الان دیگه شوهرم میگه وضعیتو خومیبینی نباید بریم مسافرت منم شیش ماه یه بار فقط میتونم  برم خیلی سختمه تنها وغریبم الان چندشبه بخدا توخواب بلند میشم میرم بیرونو نگاه میکنم دست خودم نیست بااینکه ترس شدید دارم ولی نمیدونم باچه جرعتی شبا بلند میشم اینکارو میکنم 

حالا نکته اینجاس که ما بخاطر شغل شوهرم تواهواز منطقه عرب نشین هستیم ولی فارس زبانیم خودمون این منطقه ...

بمیرم برات حق داری.در و قفل کنین همیشه.یه دزدگیری حفاظی چیزی بزارین.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اینا خوبه من شنیدم جدیدا مرده ای که تازه مرده رو شب اول کارش ندارن ولی شب دوم میدوزندش و از صاحب عذا باج میگیرن😧😧😧

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤