2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب چیز همون چیز شوهر خوبه برا پوست؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
عزیزم میشه یه ضد افتاب و ابرسان خوب معرفی کنین  من خودم اون استفاده میکنم خیلی کم شده و گرون ب ...

ضد آفتاب mnd اگه زیاد در معرض نور آفتاب هستن ۵۰ درصد به بالا و آبرسان mnd فوق العاده خوب هستن

یه پدربزرگ داشتم خیلی بداخلاق بود یکم قربونش برم😂 بعد مثلا میگفتم سرم درد میکنه، میگفت مگه تو سر د ...

دخترمنم میگه اعصابم خورد شد منم میگم توهم میدونی اعصابت کجاس بچه😅

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

برای جوش صورت پوست مختلط یعنی رو بینی و پیشونیم چربه بقیش معمولی و برای جوش روی باسن چرکی متوسط سر سفید و قرمزهست چی پیشنهاد میدین؟

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون 
رای جای جوش و لکه چی خوبه چیکار کنم تا صاف بشه صورتم

عزیز دلم چند سالته لکه بخاطر چی بوده مریضی خاصی نداری اخه بیماری کلیوی کبد کمبود ویتامین B12 کمبود ویتامین C،Aباعث لک صورت میشه و نور آفتاب به شدت آسیب رسان هست شما تا چه حد میخوان هزینه کنید