2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دوش نگیر که داغون میشی.من اسپوتنیک زدم.دوز اولش فقط دستم درد میکرد و کمی بی حال شدم.دوز دومش رو سر ظهر زدم حالم خوب بود و هیچ علائمی نداشتم ولی شب رفتم حموم از حموم در اومدم حالم ب حدی بد شد که تو کل عمرم چنین حال بدی نداشتم.اصلا جای تعجب بود.حمومم هم خیلی طول نکشید ولی با آب داغ بود.بدن درد،سردرد،تهوع و استفراغ،تب شدید و لرز و ضعف و بی حالی.تا صبح زیر چهارتا پتو گرم نشدم.حتی انقدر پاهام درد میکرد نمیتونستم از تخت بیام پایین.

فوت کرد 

چقدر از واکسنش گذشته بود که کرونا گرفت و چند سالش بود

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
چقدر از واکسنش گذشته بود که کرونا گرفت و چند سالش بود

چهار روز طفلکی همچی با شادی هم برامون تعریف میکرد ک واکسن زدم خداروشکر از سر کرونا هم راحت شدیم و.... 

54سالش بود بعد چن وقت دقیق یادم نیس ولی ی هفته کامل نگذشته بود ک کرونا گرفت و بعد دو هفته فوت کرد  

واقعا دلم براش خیلی سوخت خیلی سر حال و شاد بود یهویی و.....خدا رحمتش کنه

خدا رحمتش کنه  احتمالا قبل زدن واکسن ناقل بوده واکسنم زده بدنش اینجوری واکنش نشون داده

😐حالش کاملا خوب و سرحال بود و خیلی ب سلامتش اهمیت میداد حتی قد و چربی و فشار و ...... هیچی نداشت

بارداری و واکسن زدی؟

دوز اول رو فروردین زدم و باردار نبودم.دوز دوم رو آخر اردیبهشت زدم و‌نمیدونستم باردارم.اول خرداد تازه فهمیدم باردار شدم.ب پزشکم‌گفتم گفت اشکال نداره.ولی فک کنم چون راه بازگشت نداشت خیال منو الکی راحت کرد.

😐حالش کاملا خوب و سرحال بود و خیلی ب سلامتش اهمیت میداد حتی قد و چربی و فشار و ...... هیچی نداشت

خدا بیامرزدش.

ما یه مریض داشتیم که دیدم تو بخش داره گریه میکنه از همکارام پرسیدم گفتن همسرش زیر یک ماه بوده که کرونا گرفته از ترس اینکه واکسن گیرشون نیاد رفته واکسن زده و همسرش فوت شده.نمیدونم  همکارام راست گفتن یا دروغ.ولی من روم نشد از خودش بپرسم فقط رفتم بهش تسلیت گفتم.