2777
2789

.

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@eshqbpayanm     مشکلتون رو حل میکنن💕💕

ببخشيد پستت برام مربع مربع اومده

جونم؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
استارتر دنبال کسی هستن که مشکلش با سابلیمینال حل شده باشه یادمه گفتین انجامش دادین درسته؟

پياماتون برام باز نميشه چرا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

برای اینکه از سابلیمینال جواب بگیرید باید یکسری نکات رو رعایت کنید.بستگی داره خودتون ساخته باشید یا خریده باشید.لطفا بگید ساختید یا خریدید تا راهنمایی کنم

کاربر آقا شیوه کارکرد سابلیمینال | به من راه چاهو یاد دادن نه راه و چاهو=)
سابلیمینال توسط دکتر مهدی فتحی،رئیس انجمن هیپنوتیزم آسیا تایید شده!رزومه ایشون رو حتما مطالعه کنید.

والا ما از کانالای معتبر گرفتیم و گوش دادیم خبری نشد

برا کسب درآمد خیلیا ادعا دارن ک حقیقت داره و و و ولی ما جیزی ندیدیم