2777
2789

سلام

بچه ها تمام پیامای واتس اپم پاک شده

تو همه گروها زده you were added و تمام پیاماشون پاک شده

تمام پی وی ها هم پاک شده با پیاماش

درسام  ویسای مهم بود واقعا لازم دارم چیکار کنم

حذف کنم دوباره نصب کنم درست میشه؟ پیامای جدید پاک نمیشه؟

تو رو خدا اگ بلدین بگین ضروریه

اگه نسخه پشتیبان تهیه کردی که اونجا ذخیره شده اگه تهیه نکردی همش حذف شده

واتس آپ خیلی مسخرس تلگرام خوبه من از سال 96 همه وویس و چت مهم هارو دارم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه بک آپ بگیر

بعدش ریستور کن ببین نمیاد

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بکاپ نگرفتی؟

اون واتساپی که حذف کردی همونو نصب کن

یعنی مثلا اگه از سایت براتو وات جی بی گرفته بودی الان بازم همین کارو کن

البته الان که دیگه نصب کردی نمیدونم کار از کار گذشته یا نه

یا اگه واتت ساده بوده حتما ساده نصب کن باز

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...
اگه نسخه پشتیبان تهیه کردی که اونجا ذخیره شده اگه تهیه نکردی همش حذف شده واتس آپ خیلی مسخرس تلگرام ...

ن قبلا میخواستم اینکارو بکنم خطا داد یا نمیدونم دقیقا چ مشکلی پیش اومد بکاپ نگرفت

اره واقعا خیلی اعصابم خورد شده

بکاپ نگرفتی؟ اون واتساپی که حذف کردی همونو نصب کن یعنی مثلا اگه از سایت براتو وات جی بی گرفته بودی ...

واتم ساده ست نسخه ش اپدیت نبود

الان اگ حذف کنم دوباره نصب کنم پیامای الانم هم میره؟؟ از گروه ها لفت داده نمیشم؟؟

ن نگرفته بودم میخواستم بگیرم یادم نمیاد چیشد ی مشکلی پیش اومد نتونستم

ریستور چجوری بکنم

ی قسمتی زیر بک آپ نوشته ریستور

یعنی بازیابی

اول بک آپ میزنی بعد ریستور اگع پیامی بود میاد

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤