2777
2789
عنوان

میخوام برم نوار بهداشتی بخرم .. روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه متاهلی شوهرت روبفرست یامجردی مادرت روبفرست بعدشم روشدن نداره بروبگو یه بسته نوارسریع بگیر وبیا

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

رو نمیخواد

مگه خودشون لا خواهر 

لا مادر🙄😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

😶😐کیا؟ 

انصافا دیگه از رو عقل حرف بزنید 

شما برو داروخونه به خانمی ک قسمت لوازم بهداشتی ارایشی کار میکنه بگو بهت بده

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
نداریم جای خونمون

از اسنپ بگیر من هیچوقت نشده خجالت بکشم نمیدونم والا شوهرمم راحته میگیره میاره. پدر شوهرم گرفته تا حالا برامون 😂😂

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
😶😐کیا؟  انصافا دیگه از رو عقل حرف بزنید  شما برو داروخونه به خانمی ک قسمت لوازم بهداشت ...

خانواده ها .. من عجله دارم باید برم جایی .. تا دارو خونه یکمی راه زیاده

مهم اینه خودت باور داشته باشی که این چیزا باعث خجالت نیست

اگه امروز تو زری بدون خجالت بخوای،فردا من برم،

پسفردا یکی دیگه،دیگه این موضوع تو جامعه عادی میشه

خیییییلی خوب میشد اگه همه خانواده ها اوکی بودن و این موضوع تو خود خانواده به دختر پسرا آموزش داده میشد⁦🤦🏻‍♀️⁩

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

از اسنپ بگیر من هیچوقت نشده خجالت بکشم نمیدونم والا شوهرمم راحته میگیره میاره. پدر شوهرم گرفته تا حا ...

شوهر منم میگیره ولی نه از اطراف خونه😂

نقطه دور تر میره

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
لباساتو میپوشی میری مغازه، هر چند تا و هر مدل نوار خواستی برمیداری،میری صندوق اگر گفت پلاستیک مشکی ب ...

اگه گفت پلاستیک مشکی بده بگه نه؟؟؟؟چرا نه.مثلا بگیره تو دستش جلوی ملت همین جور بره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور