2777
2789
عنوان

میخوام برم نوار بهداشتی بخرم .. روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 129 پست
مهم اینه خودت باور داشته باشی که این چیزا باعث خجالت نیست اگه امروز تو زری بدون خجالت بخوای،فردا من ...

دقیقاا.. ولی متاسفانه خانواده عقب مونده ای دارم و این چیزا براشون عجیبه .. مامانم میگه تو خودت روت میشه بری بخری؟ .... اخه همیشه بابام 10 / 12 تا میخرید که کم نمیاد ولی الان تموم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خرید نوار بهداشتی هم لعنت میفرستین ؟؟  خودتون کم رو هستین وگرنه اینهمه خانم خودشون میخرن چیزی هم نشده !!!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اگه گفت پلاستیک مشکی بده بگه نه؟؟؟؟چرا نه.مثلا بگیره تو دستش جلوی ملت همین جور بره 

منکه مشکلی ندارم. قاطی بقیه خریدام میگیرم میام خونه😌😌😌هرکی مشکل داره بکنه تو پلاستیک مشکی

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
دقیقاا.. ولی متاسفانه خانواده عقب مونده ای دارم و این چیزا براشون عجیبه .. مامانم میگه تو خودت روت م ...

دقیقا منم مثل شما هستم

ولی خودم به خودم قول دادم تا عادی کنم

البته خود خانوادم درک میکنن ولی تا حالا روم نشده اسمشو بیارم⁦🤦🏻‍♀️⁩

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

منکه مشکلی ندارم. قاطی بقیه خریدام میگیرم میام خونه😌😌😌هرکی مشکل داره بکنه تو پلاستیک مشکی

ما مشکلی نداریم اما جالب نیست مردهای تو خیابون بفهمند ما نوار لازمیم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
شوهر منم خیلی راحت میره میخره تازه به فروشنده میگه مشبک نباشه😂

یه بار با شوهرم رفتم فروشکاه چند بسته برداشتم یه فرو شنده احمق با دوستاش دم صندوق جمع بودن چشمشون که به نوارا خورد حرف از خونو پرتقال خونی زدن....

...خودتون بقیش و تصور کنید 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
شوهر منم خیلی راحت میره میخره تازه به فروشنده میگه مشبک نباشه😂

صب رفتم چندتا گرفتم پسر هم بود☹ جلو چندتا مرد دیگه که داشتن سفارشات تحویل میدادن🤨

گرفتم ریلکس خارج شدم😏🤦‍♀️

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌