2777
2789
عنوان

هرکی منتظره برای بارداری بیاد یکم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 47 پست
نمیدونم iui جواب بده یا نه ؟ همش میترسم باردار شم ولی سقط شه

نه این ترسو از خودت دور کن بنظرم همین فکرای منفی مونه که میگیم این مشکلو داریم اون مشکلو داریم که نمیزاره باردار بشیم 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاء الله دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه  ولی آبجی من خیلی کم طاقتم خیلی

من پنج ساله واسه دومی منتظرم البته اولی بعد سه ونیم سال انتظار خدا بهم داد نمیدونم حکمتش چیه من همش منتظرم 

من پنج ساله واسه دومی منتظرم البته اولی بعد سه ونیم سال انتظار خدا بهم داد نمیدونم حکمتش چیه من همش ...

الهی شکر خدا یکی داری سالم و سلامت باشه ب امید خدا دومی هم به زودی زود میاد تو دلت

خدایا شکرت .....
منم سه ساله اقدامم    با سه تا سقط  اگه بازم بی بی چکم مثبت بشه باید منتظر سقط باشم & ...

خدانکنه ابجی به امید خدا باردار میشی و هیچ اتفاقی نمیفته 

منم سه ساله اقدامم    با سه تا سقط  اگه بازم بی بی چکم مثبت بشه باید منتظر سقط باشم & ...

عزیزم ب امید خدا بی بی مثبت شد استراحت مطلق کن حتی برا دستشویی بلند نشو ب امید خدا سالم بیاد بغلت

خدایا شکرت .....

سلام کسی هست خیلی دلم گرفته چند ساله چشم انتظارم این ماه که سه روز به موعدم لکه بینی قهوه ای داشتم الان 19 روز که پریود نشدم دیروز آزمایش دادم ولی منفی بود نمیدونم چکار کنم 

مشکلت چیه؟

تنبلی دارم ماهی که دارو خوردم کلومیفن و لترزول باهم دکتر داد روز چهاردهم یه فولی ۱۵ داشته دکترم هیچی نگفت خوبه یا نه خودم به مشکلم پی بردم 

واقعا انتظار سخته.... انگار همه ی زندگی ادم درگیر این موضوع میشه چند ماهی که در حال اقدام بودیم... واقعا حاله دوتامون بد بود... هر ماه پریود میشدم انگار بدترین اتفاق زندگیم افتاده بود... زار زار اشک میریختم...

دکتر کلی دارو و اینا بهم داد ... که با خودم گفتم بیخیال دارو بزار بدون اینکه بهش فکر کنیم و خودمون رو تو منگنه قرار بدیم اقدام کنیم.

فقط خوب و عالی خوردیم تغذیه امون عالی بود...هر روز صبح ناشتا عسل سیاهدونه و عسل دارچین میخوردم.... دمنوش زعفرون دمنوش زنجبیل و دارچین....

روزی یه پیاله هم من و هم همسرم اجیل.... کلی گردو و خرما.... موز روزی دو تا.... یه ظرف میوه فصل هر روز هم من میخوردم هم همسرم بیخیال فست فود شدیم... کلا غذاهای خوب خوردیم.... و گفتم اینکارو 6 ماه تکرار میکنیم اصلا فکر نکردم ممکنه باردار باشم ولی باردار شدم و الان یه نی نی 7 هفته ایی تو دلمه و منتظرم صدای قلبشو بشنوم و ارزو میکنم هر کی دلش میخواد زود زود این احساس رو تجربه کنه.... برای من و کوچولوی تو دلمم دعا کنین.

سلام کسی هست خیلی دلم گرفته چند ساله چشم انتظارم این ماه که سه روز به موعدم لکه بینی قهوه ای داشتم ا ...

منم 6 روز قبل موعد سه روز لکه بینی داشتم بعد قطع شد الان 11 روز از پری میگذره پریود نشدم آز هم منفی تو سونو های قبلی هم اصلا کیست نداشتم ک بگم برا کیست عقب انداختم علائم عفونت هم ندارم 

خدایا شکرت .....
سلام کسی هست خیلی دلم گرفته چند ساله چشم انتظارم این ماه که سه روز به موعدم لکه بینی قهوه ای داشتم ا ...

بیبی چک دوباره زدی چی نشون میده