2777
2789

هرکی منتظره بیاد یکم درد دل کنیم  از طریق قانون جذب خیلیا باردار شدن باید خیلی مثبت فکر کنیم که هیچیمون نیست سالمیم و البته خیلی از قانون جذب نمیدونم دوتا کتاب دانلود کردم دارم میخونم راجبش .باید فکر کنیم به خواستمون رسیدیم وخوشحال باشیم که بزودی بهش میرسیم من سه سال پیش باهمین انرژی مثبت ویا قانون جذب باردار شدم اون ماه همش به این فکر میکردم که صددرصد بیبی چکم مثبت میشه و مثبت شد رفتم ازمایش دادم ازمایشم مثبت بود ولی بعد یه هفته پریود شدم حالا اینماه دوباره میخوام بارداریو جذب کنم انشالله 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منتظرم ولی اعتقادی به این چیزا ندارم مطمئنم هرچی بهش فکر کنی ازت دور تر میشه واسه همین میخوام بی ...

من چند ماهه کلا بیخیال شدم اصلا فکر نمیکردم ولی واقعا سخته کلا بیخیال شدن

من دوساله طبیعی اقدام کردم نشد تنبلی تخمدان هم دارم 

دو ماه رفتم دکتر نازایی کلومیفن و اچ ام جی و سینال اف و اچ سی جی زدم نشد با اینکه دکتر هر دو ماه سونو انجام داد سایز فولیکول هام خوب بود. ماه بعد رفتم گفتم یکی از فولیکول هات کیست شده که دارو داد یک ماه بخورم تا رفع شه (این ماه هیچی دیگه) از این ماه  لتروزول داده و اچ ام جی مصرف کنم بعد برم ای یو ای .

من دوساله طبیعی اقدام کردم نشد تنبلی تخمدان هم دارم  دو ماه رفتم دکتر نازایی کلومیفن و ا ...

انشاءالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم 

من چند ماهه کلا بیخیال شدم اصلا فکر نمیکردم ولی واقعا سخته کلا بیخیال شدن

به شدت سخته من فقط دوماهه که اقدامم ولی همین دوماه واسم جهنم شده ۶مش به این فکر میکنم که اصلا باردار نشم 

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستین 😢😔😔
من 6 روز قبل موعد سه روز لکه بینی داشتم بعد قطع شد دیروز بعد 10 روز تاخیر رفتم آز دادم منفی بود دیرو ...

فدات بشم حالتو میدونم خیلی سخته ولی شما هنوز یه ساله طبیعیه انشاءالله بزودی حامله میشی 

فدات بشم حالتو میدونم خیلی سخته ولی شما هنوز یه ساله طبیعیه انشاءالله بزودی حامله میشی 

ممنون عزیزم ان شاء الله دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه 

ولی آبجی من خیلی کم طاقتم خیلی 

خدایا شکرت .....