2821
2789
عنوان

درد پا از علائم بارداریه؟؟

55411 بازدید | 27 پست

ماه شیشم اقداممه از دیروز عصر بالای زانو (ران پای راستم)خیلی درد میکنه.

امروز روز سوم تاخیرمه

علائمم گاهی وقتا کمر دردم شدید میشه باز ول میکنه.س.ی.ن.ه هامم حساسه مثل دفعه های قبل ک پریود میشدم

کسی درد پا داشته؟؟؟ دوست دارم باردار باشم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی مثل شما سه روز گذشته بی بی نزدی. یکی مثل یع تایپیک دیگه یه هفتع موندع به پری رفته بی بی زده میگه ...

اخه سه روز تاخیر بازم کمه

منم سه روز مونده بود زدم 😂😂بی بی روژان منفی بود

یک روز مونده ب موعدم این شد.بعد چند دقیقه جای خط تی خط سفید افتاد

شب ک خشک شد این بود

ب نظرت میتونه مثبت باشه؟

اگه تا فردا نیومد بی بی میذارم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اخه سه روز تاخیر بازم کمه منم سه روز مونده بود زدم 😂😂بی بی روژان منفی بود یک روز مونده ب موعدم ا ...

این مدیکوره یک روز ب موعد بعد خشک شدن

پا درد نداشتم ولی بقیه علائمارو سر پسرم داشتم سینهاام ب شدت حساس شده بودن

انشالله خدا پسرتو واست نگاه داره.منم باردار باشم😍

میشه کامنت عکس و ببینی؟

خب بی بی چک استفاده کن

بالا عکس بی بی روز ۵ شنبه رو گذاشتم.ب نظرت خط تبخیره؟

فردا بی بی دیگه میذارم

بالا عکس بی بی روز ۵ شنبه رو گذاشتم.ب نظرت خط تبخیره؟ فردا بی بی دیگه میذارم

این مشخص نیست که باردار باشی همون موقع هاله میندازه مخصوصا الان که میگی تاخیرم داشتی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ممنون عزیزم انشالله گلم‌ظاهرا هاله داره چن روز گذشته 

این بی بی مال پنج شنبه س.یک روز مونده.

فکر نکنم ربطی داشته باشه کلا به نظرم نسبت به علایم بی توجه باش چون من خودم کلی علایم داشتم از جمله همین پا درد دقیقا پای راست از بالای رون انگار دارن رگاشو میکشن ولی فعلا که هیچی به هیچی شمام به نظرم زیاد به علایم دل خوش نکن که بعدش تو ذوقت نخوره با این ماه پنجمین ماه اقداممه

این مشخص نیست که باردار باشی همون موقع هاله میندازه مخصوصا الان که میگی تاخیرم داشتی

عزیز روزی ک اینو زدم یک روز ب موعدم بود.بی بی جدید نزدم.☹

فکر نکنم ربطی داشته باشه کلا به نظرم نسبت به علایم بی توجه باش چون من خودم کلی علایم داشتم از جمله ه ...

اخه تا حالا درد پا نداشتم.امیدی هم نداشتم ک بگم تلقین کردم.هی میگفتم نه مثل ماه قبل پریود دارم میشم.ک از دیشب پا دردم شروع شد

2825
2823
2791
2779
2792