2821
2789
عنوان

مرگ مادرم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 49 پست

آخی عزیزم روحشون شاد لعنت به کرونا😢😢😢

دوست منم مادرش آبان از دست داد بخاط کرونا 

درکف شیر نر خون خواره ای

جز تسلیم و رضا کو چاره ای😢😢😢

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ممنون عزیزدلم🖤 چقدرحرفات بهم آرامش داد. خدامادرتونورحمت کنه وبشماهم صبربده. 

خواهش میکنم عزیزدلم، خوشحالم که حرفام باعث تسکینت شده ،زندگی همینه ،گاهی اوقات اتفاقایی میفته که انتظارش نداری ،اما من همش حس میکنم مامانم من میبینه ،کنارمه  واین بهم بیشتر آرامش میده ،حس میکنم هنوز حواسش بهم هست 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چیکارکنم. گیجم. فقط دورخودم میچرخم. حرفارومیشنوم امامعنیشونونمیفهمم. شایددیوونه شدم.  ...

میقهمم

اگه زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدتون کاملا راهنماییتون میکنند.

بگید میخواید رد مظالم بدید برای مادر مرحومتون.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خدارحمتشون کنه چقدردلم شکست.🖤

مرسی عزیزم 

تو مثل من خودتو داغون نکن 

من ۴۰ روزه خودمو کشتم ولی نتونستم مادرمو برگردونم 

تو مثل من نباش 

این یه سفر بی بازگشته 

هیچکس نرفته که برگرده 

تو حداقل خودتو جمع کن

مثل من نباش 

قوی باش 

هنوز کلی روزای سخت پیش رو داریم 😔

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔