2821
2789
عنوان

مرگ مادرم🖤

822 بازدید | 49 پست

دقیقا۱۰روزه که ازداشتنش محرومم

یکماهی باکروناجنگیدویکهفته اخرتوبیمارستان بستری شد. ۳۱تیرهم رفت

من موندم ویدنیای خیلی خیلی سرد

انگارخوابم. باورم نمیشه. حتی اشکی نمیریزم. فقط توشوکم. خاطراتش دعاکردناش خندیدناش جلوی چشممه

۲۶سالمه اما۶۰ساله شدم

آرومم ضجه نمیزنم ولی دلم اشوبه. 

مدام همه جادنبال بهترین باقیات صالحات برای مادرمم. همش توفکراینم چیکارکنم خوشحال بشه. چیکارکنم حالش خوب باشه. میدونم طولانی شدولی بایدبگم این حرفا و وگرنه طناب میشه خفم میکنه

برای شادی روح همه ی مامانامخصوصامامان صدیقه ی من یه صلوات بفرستید🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انا لله و انا الیه راجعون 

خدا رحمتشون کنه 

اینکه به فکر کمک بهشون هستی عالیه عزیزم

عزیزم حتما براشون رد مظالم بدید، خیلی برای اموات راهگشاست.🌷

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

روحشون شاد🖤

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

خدا رحمتش کنه.

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊