2821
2789
عنوان

مرگ مادرم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 49 پست
ربطی به بیماری زمینه ای نداره زندایی من سالم سالم بود کرونا تو دو هفته از پا در آوردش😔

واییی چند سالش بود؟

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  انا لله و انا الیه راجعون  خدا رحمتشون کنه&nbs ...

نمیدونم چیکارکنم. گیجم. فقط دورخودم میچرخم. حرفارومیشنوم امامعنیشونونمیفهمم. شایددیوونه شدم. 

نمیدونم ازکجاشروع کنم به کی کمک کنم که به روح مامانم برسه

نمیدونین چه حس غریبی دارم

بیماری زمینه ای داشت اخه؟ …😞بمیرم

نه هیچ بیماری نداشت

فقط گهگاهی یکم فشارش بالامیرفت۶۳سالش شده بود

یهویی رفت. هیچکی باورش نمیشه. نه فامیل نه همسایه ها. خیلی سرحال بود. من خوابم حتی الان که اینارومیگم باورم نمیشه مامانم رفته

صلوات فرستادم

خدا رحمتش کنه

منم دوتا برادرم از دست دادم درکت می کنم

دنیا بازیچه هست و خیلی گذرا

همه جای اصلیمون اونجاست دیر یا زود

ولی تا اینجاییم و فرصت داریم باید زندگی کنیم

عزیزم کاملا درکتتتتتتتتتتت میکنم منم بابام یک ماه ازدست دادم سالم سالم بود هرلحظه دارم میترکممممم دیونه میشم دلم اشوووووبه یاد خاطراتش دیونم کرده یا اینکه 18سالگی هنوز بغل بابام میخوابیدم ای خدا ولی الان بخاطر بچهام مجبورم خودمو اروم کنم چاره ای ندارم بیشترین دردم اینه همیشه برای بابام زنگ میزدم این اخرای عمرش 10روزی بود ازش حوالی نگرفته بودم کاش هرلحظه باش درتماس بودم حدی نتونستم جنازشو ببینم باردار بودم من شیراز بودم خانوادم کرمان نتونستم برم چون دوروز مونده بود زایمان کنم 

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
نه هیچ بیماری نداشت فقط گهگاهی یکم فشارش بالامیرفت۶۳سالش شده بود یهویی رفت. هیچکی باورش نمیشه. نه ...

عزیزم منم مادرم بخاطر کرونا از دست  دادم ،هنوز باورم نمیشه ،مامان منم خیلی سرحال بود  خیلی مهربون،واسه رفتنش خیلی زود بود خیلی،این کرونای لعنتی کاش هیچ وقت نبود ،

خیلی دلتنگشم ،باورت میشه بعضی وقتا یادم میره نیست  میخوام بهش زنگ بزنم  یهو یادم میفته ،نمیدونی اون لحظه چی به آدم میگذره