2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاین

162 بازدید | 11 پست

شما کسی رودیدین که ی مدت خیلی زیاد مشروب بخوره بعد ترک کرده باشه؟

شوهرم دوسه سالیه که همیشه مشروب میخوره قبلا هفته ای چندبار اما الان تقریبا هر روز میخوره خیلی ازاین کارش بدم میاد پرخاشگر شده عصبیه نمیدونم چطوری کمکش کنم که این عادت بدشو ترک کنه یا حداقل کمتربشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت سخته خدا خودش کمکت کنه .چون از اول باهاش کنار اومدی الان فکر نکنم بهت گوش بده

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
کارت سخته خدا خودش کمکت کنه .چون از اول باهاش کنار اومدی الان فکر نکنم بهت گوش بده

آره گوش نمیده به خانوادشم گفتم که اونا کمکش کنن اما خیلی براشون مهم نیست 

عزیزم هر چیزی ک مصرفش از حالت عادی خارج بشه میشه اعتیاد ب این چیز الان شما باید ب ی صورتی همسرتونو ترکش بدین چون خوردنن مشروب علاوه بر اینکه مغز خودش رو کوچیک میکنه و اسیب های جدی به سلسله اعصاب خودشو شما میزاره بهترین چیز اینکه موقعی ک از حالت مستی خارجه ب مشاوره برین یا منطقی باهاش حرف بزنین و سعی کنید سر گرم بشه به امید بهبودی همسرتون و موفقیت شما ♥🌸🌸

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱
بستگی داره اعتیادش به مشروب تا چه حد باشه  ولی معمولا اگه خودش بخواد ترک میکنه

همیشه میخوره اما مست نمیشه مگه اینکه زیاد بخوره ولی به حرف من گوش نمیده فکرمیکنه الکی میگم باید ترک کنه 

اگه خیلی دوستت داره میتونی با سرسنگینی و صحبت و نصیحت کمکش کنی

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم