2777
2789

حلیم بار گزاشتم از غروب ساعت ۶ حالا بوقلمون هم ریختم توش داره میپزه با شعله کم کم حالا تا صب روشن باشه گاز؟ تا ساعت چند؟ بعد راز خوشمزگیشم بدین ممنونم

نمیدونم 

خیلی دلم حلیم خواست😋☹️

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیی کاش میشد بفرستم ببخشید🙏

خواهش میکنم عزیزم 🌹

نوووش جونتون😋

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
الان خاموش کنم؟ گوشکوب برقی ندارم اخه

نمیدونم چقدر پخته... گوشتت نپخته؟

برا صبح میخوای اماده باشه؟

قبلا ک‌گوشکوب برقی نداشتم میریختم تو مخلوط کن اونم خوب بود قشنگ یدست میشد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نمیدونم چقدر پخته... گوشتت نپخته؟ برا صبح میخوای اماده باشه؟ قبلا ک‌گوشکوب برقی نداشتم میریختم تو ...

گوشت پخته مادرشوورم میگف زیرشو کم کن بزار تا صب بپزه.‌. حالا اگه بخوام بریزم مخلوط کن خوب میشه؟ سرد باید بشه درسته؟

گوشت پخته مادرشوورم میگف زیرشو کم کن بزار تا صب بپزه.‌. حالا اگه بخوام بریزم مخلوط کن خوب میشه؟ سرد ...

اخه حلیم هم نزنی ته میگیره زیرش میسوزه تا صبح حواست بهش هست؟

یخورده از حرارت بیفته بهتره ولی اگ مراقب باشی و کم کم بریزی تو مخلوط کن داغم میشه😁

فقط اگ گوشتتو ریش ریش کردی و اونجوری دوست داری ک توش پیدا باشه یدستش نکن چون دستگاه همرو له میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️