نمیدونم سر دو راهی گیر کردم دوبار ازدواج کردم ومتاسفانه ازدواج دومم ناموفق دو بچه دارم یکی از ازدواج اول ویکی دوم هردو پسرن نمیدونم چکار کنم نه راه پس دارم نه پیش
نابودم کرده با متلکاش وحرفاش فحش رکیک وزشت میده بخودم وخانوادم
چی بگم خدا سر عقلش بیاره باز خوبه شاغلی اگه هیچ ویژگیه مثبتی نداره و دعوای هر روزه دارین اقدام کن برای طلاق شاید ترسید به خودش اومد یا دیگه راحت میشی از دستش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونه بره ازدواج کنه شما هم با بچه هات زندگی کنی حداقل تا کوچیکه بتونه شما رو انتخاب کنه طلاق بگیری
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
شوهرم دومم مجرد بود وپسر بود وهمش سرکوفت بهم میزنه هر دو معلمیم وهمکار وهم رشته وهم مدرک ولی طاقتم ت ...
عزیزم کاش صبر میکردی خوب میشناختیش بعد بچه میاوردی ولی حالا کاری که شده اگه واقعا درست نمیشه جدا شو ولی دیگع خواهشا یا ازدواج نکن اگه کردی بچه نیار تا خوب بشناسیش ماشالله شاغلم هستی میتونه از پس خودتو بچه هات بربیای
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اگه آدم تو جهنم داره زندگی میکنه دوبار طلاق که هیچی صدبارم جدا بشه مهم نیست مردم هم همیشه دهنشون بازه برای سرکوفت زدن ولی نمیشه بخاطر مردمی که در حد همون لب و دهن هستن ادم عذاب بکشه و خودشو له کنه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند