نمیدونم سر دو راهی گیر کردم دوبار ازدواج کردم ومتاسفانه ازدواج دومم ناموفق دو بچه دارم یکی از ازدواج اول ویکی دوم هردو پسرن نمیدونم چکار کنم نه راه پس دارم نه پیش
عمه من دوبار ازدواج کرد دوبار هم طلاق گرفت یه بچه از ازدواج اولش داره
خیلی خیلی خانوم خوب و محترمیه دیگه ازدواج نکرد درس خوند دکترا گرفت کار کرد تقریبا ۱۰ سال ازدواج نکرد تا پارسال که یه آقای خیلی خوب سر راهش قرار گرفت ازدواج کرد برای بار سوم الحمدالله این یکی خیلی خوب و مومنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نابودم کرده با متلکاش وحرفاش فحش رکیک وزشت میده بخودم وخانوادم
بچه دومت چندسالشه
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
سه سال از من کوچیکتره وفکر میکنه چون با دختر ازدواج نکرده ظلم بزرگی در حقش شده و باید خانواده من روی چشماشون بزارنش در حالیکه یه آدم. کاملا معمولیه وهیچ امتیاز خاصی نداره
چون بچه داره پدر و مادرنیاز نداره بره خونه برا خودش بگیره
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
شوهرم دومم مجرد بود وپسر بود وهمش سرکوفت بهم میزنه هر دو معلمیم وهمکار وهم رشته وهم مدرک ولی طاقتم ت ...
اینم ی سند ک میگن باعمتراز خودت ازدواج کن یکی مثل خودت بنطر من بزرکترین اشتباهه ک ی متاهل ک جدا شده با ی مجرد ازدواج کنه چون صددرصد توشرایط نامساعد سرکوفت و تیکه پروندن تو شاخشه
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)