2777
2789
عنوان

طلاق بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 137 پست

عمه من دوبار ازدواج کرد دوبار هم طلاق گرفت یه بچه از ازدواج اولش داره

خیلی خیلی خانوم خوب و محترمیه دیگه ازدواج نکرد درس خوند دکترا گرفت کار کرد تقریبا ۱۰ سال ازدواج نکرد تا پارسال که یه آقای خیلی خوب سر راهش قرار گرفت ازدواج کرد برای بار سوم  الحمدالله این یکی خیلی خوب و مومنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دومم مجرد بود وپسر بود وهمش سرکوفت بهم میزنه هر دو معلمیم وهمکار وهم رشته وهم مدرک ولی طاقتم ت ...

گوه خورد از اول اومد سمتت باید فکراشو میکرد گند نزنه زندگیت 

ی طلاق هم زیادیه چ برسه دو تا 

من یکیشو گرفتم بچه ندارم 

قسم خوردم ازدواج کنم قطع رابطه میکنم با خانواده و یکی از شرطامه 

عوضی ها

نابودم کرده با متلکاش وحرفاش فحش رکیک وزشت میده بخودم وخانوادم

بچه دومت چندسالشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

شرایط مالی ت چطوره

نمیتونی طلاق بگیری بری شهر دیگه زندگی کنی

پسرات رو بزرگ کنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
شوهرم دومم مجرد بود وپسر بود وهمش سرکوفت بهم میزنه هر دو معلمیم وهمکار وهم رشته وهم مدرک ولی طاقتم ت ...

مال منم همینطوره ۷ ساله نه میزاره برم نه میزاره بیان خدا لعنتش کنه من چون دستم تو جیب خودم نیست تحمل میکنم ولی تو که خودت مردی از پس زندگیت بر میای

چیشده به طلاق فکر میکنی

سه سال از من کوچیکتره وفکر میکنه چون با دختر ازدواج نکرده ظلم بزرگی در حقش شده و باید خانواده من روی چشماشون بزارنش در حالیکه یه آدم. کاملا معمولیه وهیچ امتیاز خاصی نداره

مگر پدر و مادر ها اجازه میدن

چون بچه داره پدر و مادرنیاز نداره بره خونه برا خودش بگیره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

اینم ی سند ک میگن باعمتراز خودت ازدواج کن یکی مثل خودت بنطر من بزرکترین اشتباهه ک ی متاهل ک جدا شده با ی مجرد ازدواج کنه چون صددرصد تو‌شرایط نامساعد سرکوفت و تیکه پروندن تو شاخشه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)