2777
2789

سلام مادران دلسوز . پسر 3 سال و نیمه دارم که وزنش 10 کیلو هست و قدش 88حدودا خیلی خیلی خیلی لاغر و قد کوتاهه وزن تولدش هم 2800 بود خیلی کم نبود که بخوام بگم به خاطر تولدش هست ولی درست غذا نمیخوره تحرک داره آزمایشاتش همش خوبه چیکار کنم چی بهش بدم چه مکملی براش خوبه. توروخدا کمکم کنید اگر راهکاری دارید داغونم از بس تو فکرشم هم خودم هم همسرم هرکسی میبینه بچم رو از دوسال پیش تا حالا میگن انگار کوچیکترم شده دوسال هست روی 10 کیلو مونده . همش نگاهش میکنم و میگم مادر سوختی تو چرا آخه باید اینطوری باشی . اینقدر شیرین زبون و باهوش و ناز ولی بچم لاغر و قد کوتاه 😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش هررزو شربت آهن و مولتیشو دادی از اول؟؟مرتب سر وقت غذا دادی ؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

ببین عزیزم ..من هر روز تو غذای پسرم کمي کره هم می اندازم ...شما ببین چی دوست داره مثلا تو ماست هم کره بنداز ...بعد هم من یک بارفیکس بستم ...بهش میگم اینو بگیر وقتی گفتم ده ول کن ...تا ده می شمرم ...شیر هم پر چرب بده