2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک بگین چیکا کنم

88 بازدید | 11 پست

سلام دوساله ک تو خونه حبس شدم مثلا درس خوندم براکنکور اما کل این دوسال داشتم غصه ی حرف مردم و می‌خوردم کنکورو ک افتضاح دادم درحدی ک اصن مجاز هم نمیشم ملی آزاد هم ک نمیتونم برم چیکارکنم آخه خانوادم پودرم میکنن باکنایه هاشون بدجور شرمنده میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجا بود کارنامه درست میکرد 😐از اون کارنامه بگیر نشون بده به همه 🤣 بعدم بگو علاقه ندارم عین دوست خواهرم که الان دوترم مثلا داشته فیزیوتراپی میخونده اونم دولتی بعدالان که داره حضوری میشه علاقه نداره میخواد انصراف بده🤣😐

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دنیا به آخر نرسیده که کنکور همه چیز زندگی نیس بمون براسال بعد مقایسه کار درستی نیست هیچکس شبیه کسی د ...

به حرف مردم گوش نده همش حرف مفته خداهم بیاد روزمین قدم بزنه این جماعت پشت خدام حرف میزنن