2777
2789
عنوان

کرونا

237 بازدید | 47 پست

دوستان من فکر کنم پدرم گرونا گرفته دوبار دکتر رفته دوتا نیم کیلو بهش سرم زدن ولی همش بی حاله الان یه هفتس کسایی که کرونا گرفتن بگن چیکار کنیم چی بهش بدیم زود خوب بشه ممنون 

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم خانوادگی داریم پدرم سه روزه از جاش بلند نشده همه چی هم دادیم خورده اثر نداشته 

صلوات واسه سلامتیش فرستادم،حالا میخاین چیکار کنین؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
صلوات واسه سلامتیش فرستادم،حالا میخاین چیکار کنین؟

ممنون عزیزم نمیدونم بخدا کارم شده گریه فقط 

همه میگن تا دوره ش نگذره بهتر نمیشه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

تا میتونید بهش سوپ های مقوی و پرگوشت بدین

تا جایی که میتونید روزی دو سه لیوان دم نوش خصوصا زنجبیل بهش برین 

و یه عاللللللمه اب هویج و اب سیب

در کنار داروهای ازیترومایسین ویتامین سی قرص جوشان 

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
مایعات ابمیوه طبیعی زیلد بخوره تا ریش درگیر نشه غذای سرخ کردنی که اصلا فقط بخارپز و ابپز 

آره آبمیوه زیاد بهش میدیم قرص جوشان هم بهش میدیم منتها همین که حال نداره نگرانم میکنه طبیعیه یا نه؟

ممنون عزیزم نمیدونم بخدا کارم شده گریه فقط  همه میگن تا دوره ش نگذره بهتر نمیشه

دورش چند روزس به نظرت

تا میتونید بهش سوپ های مقوی و پرگوشت بدین تا جایی که میتونید روزی دو سه لیوان دم نوش خصوصا زنجبیل ب ...

ممنون

به نظرت طبیعیه که یه هفتس حال نداره؟

آره آبمیوه زیاد بهش میدیم قرص جوشان هم بهش میدیم منتها همین که حال نداره نگرانم میکنه طبیعیه یا نه؟

اگر که بدن درد داره بهش داروی بدن درد قرص های آبی رنگه الان تو ذهنم نیست بهش بدین ولی اگه بیحاله ینی داروهای آنتی بیوتیک بهش غالب شدن و از حال انداختنش، نشون میده به اندازه کافی چیزای مقوی مصرف نمیکنه

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.