2777
2789
عنوان

مو بلندا بیاین کارتون دارم🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میاد کوتاه کنم ولی همسرم اجازع نمیده..😭

مال منم 🤣هر دوماه یه بار قیچی بدست میشه اول وجب میگیره ببینه کوتاه نکرده باشم بعد نیم سانت از تهش برام میزنه مثلا موخوره اش بره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کراتین لخت و صاف میکنع؟

آره خیلیییییی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

موخوره باعث میشه رشد مو کم بشه؟

آره حتما باید هرماه یا هر دوماه یه سانت کوتاه کنی اگه خیلی زیاد بشه ممکنه بیفته به ابرو  😑😑😑

پس برم یه سانت کوتاه کنم..یه سالی میشه کوتاه نکردم

اوهوم روغن تراپی هم حتما انجام بده روغن آرگان و بادام تلخ و زیتون و کرچک رو هرکدومو دو قاشق قاطی کن قشنگگگگگ ماساژ بده موهاتو بعدا ببند بزار یه ساعت بمونه بعد شونه چوبی بزن برس نزناااا موهاتو خراب میکنه بعد برو حموم با شامپو بشور اومدی بیرونم ماسک مو بزن خوجلو خوشبو  بشه موهات 😍😍😍

عزیزم راز رسیدگیت به موهات چیه؟؟ چه ماسک مو میزنی بعد حمام چه میزنی به موهات...من موهام وزه از وازلی ...

من خودم به شخصه خیلی به روتین مو و پوست اهمیت میدم و محصولاتی زیادی استفاده میکنم البته بگما موهام چربه و مجبورم تند تند بشورمروی

وازلین که اصلا خوب نیست.... ریزش میارزه.... ، برای وز موهات نرم کننده خوب استفاده کن

قبل حموم روغن زیتون و روغن  نارگیل میزارم چن دقیقه بمونه بعد میرم حموم میشورم

زیاد از سشوار و اتو و بابلیس استفاده نمیکنم چون خوب نیست و بعد حموم نم موهامو میگیرم و میزارم خودش خشک شه

موهامم توی خونه سفت نمیبندم چون موخوره و ریزش میاره ، گوجه ای شل میبندم

گلاب اسپری میکنم به موهام و عطر مو

و اگرهم از سشوار استفاده کنم حتما اسپری دوفاز میزنم ولی همونطورکه گفتم زیاد سشوار نمیکشم

از شونه چوبی استفاده میکنم و گره باز کن مو چون موهام نرمه و خیلی گره میخوره

همین (:

گم گشته ای میان گمگشتگان.