2777
2789
عنوان

داروی امام کاظم کرونا

489 بازدید | 51 پست

خانما شوهرم کرونا گرفته ۴۰ درصد ریه اش درگیره ولی نفس تنگی نداره فقد سسته..من یه تاپیک خوندم درمورد این دارو بنظرتون استفاده کنم بعد روش نوشته زمسانه بنظرتون مشکل ایجاد میکنه استفاده اش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دکترو ازت گرفتن خواهر؟

دارو امام کاظم چیه؟

برو داروی درست حسابی بگیر

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

زمستانش برای هوای سرد هست

حتما برو تابستانه اش رو بخر

من و خانوادم امسال اولین سالی بود که زمستون سرمانخوردیم هیچکدوم

بخاطر مصرف داروی امام کاظم

ولی در کنارش حتما دکتر هم بره شوهرت

جدی شما استفاده کردی اخه روش نوشته زمستانه میترسم یه موقع ضرر کنه

خب تابستانه ش رو بخرید

اره زمستانه ش خیییلی گرمه و ممکنه بدنش حسلسیت نشون بده

والا من استفادا نکردم ولی مادرشوهرم اینا مرتب خوردند خداروشکر تا الان مریض نشدند

میشه لایک نکنید 😁

هوالشافی

خوبه ولی تابستانه بهتره تو فصل گرما

خودم استفاده میکردم ولی کفایت نمیکنه....

از این شربت گیاهی 👇استفاده کنید،خودتون میتونید درست کنید پس بحث سود جویی نیستش:

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...