2777
2789

خابگاهی هستم دانشجو شهر دور

رفت و امد هم نمیکنم اصلا

خیلی دارم پول میگیرم

بخدا نمیدونم کجا میره چی میشه

بگید چجوری خزجم زو مدیریت کنم؟؟؟

چکار هایی باعث مدیریت بهتر میشه؟؟

و برای یک هفته معقول خرج کردن چقدر خوبه؟؟.

⭕️اینم بگم لطفا نیاید اینجا پز و فیس بیاید ک وای من هفتگی ۵ تومن ماهی ۲۰ تومن میگیرم تازه خیلی هم کمه برام😶😑 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای سلف رو بخور .با سرویس عم برو بیا ک پول اسنپ ندی .لباسم حساب شده بگیر .خرجی نمیمونه

غذا سلف رو بجز دوتاشو میگیرم با سرویس هم میرم میام

ولی بخدا نمیدونم چجوری خرج میسه

خیلی خرج کردم این مدت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چقدر امضات قشنگه..چقدر قشنگ گفتی👌👌👌

قربون شوما❤️

راستی اسی چقدر بهت پول میدن؟!که الان میخوای مدیریتش کنی؟!

ماهی ۵ تومن تقریبا

یک راه حل کوتاه مدت بهتون میگم.اگراراده داشته باشین انجامش بدین

یک کارت بانکی رو که لازم ندارین،بذارین کنار وهمراهتون نباشه.بعدهرپولی دستتون میاد فقط به اندازه کرایه ومواردضروری بگیرین وبقیه اش رو انتقال بدین به اون کارت.تحت هیچ شرایطی سراغ اون کارت نرین.انگار پولی ندارین.بعداز چندوقت خرجهاتون حساب شده وطبق بودجه ای که دارین پیش میره.اولش سخته.اما وقتی روی روال افتادین وپس انداز رو یادگرفتین،میتونین مواقع ضروری سراغ ‌کارت پس اندازتون برین

خدایا بی نهایت شکرت
یک راه حل کوتاه مدت بهتون میگم.اگراراده داشته باشین انجامش بدینیک کارت بانکی رو که لازم ندارین،بذاری ...

سخته نرفتن سمتش

ولی حتما انجامش میدم

متوجهم..و خب الان میدونی که دقیقا هر هزارتومن این پول خرج چی شده؟!

تا حد زیادی اره میدونم

سخته نرفتن سمتشولی حتما انجامش میدم

میتونین رمز دوم روفعال نکنین که وسوسه نشین از همراه بانک بزنین.اگر ماهی یکباربه شهرتون میرین،کارت رو تو خونه پدرتون بذارین وخوابگاه نبرین دردسترس نباشه تا مدیریت پولهاتونو وقتی به دست گرفتین،کارت رو بیارین پیش خودتون

خدایا بی نهایت شکرت
تا حد زیادی اره میدونم

ببین از این به بعد هر چیزی که میخری، یه جا یادداشت کن!

ریال به ریالش رو بنویس...

من خودم موقعی که شروع کردم به ندشتن، فهمیدم بیشتر پولام رو خرج هله هوله میکنم‌‌

با نودل و سوسیس کالباس

و همچنین کلی لباس، که خیلی هم استفادم نمیشه‌..

کم کم تغییر رویه دادم...

اسی اونهایی که میدونی رو الان میتونی بگی که خرج چی شده؟!

میتونی نام ببری اینجا؟!

ماکارون هستم:)

میتونین رمز دوم روفعال نکنین که وسوسه نشین از همراه بانک بزنین.اگر ماهی یکباربه شهرتون میرین،کارت رو ...

ممنونم ازتون🙏

ببین از این به بعد هر چیزی که میخری، یه جا یادداشت کن!ریال به ریالش رو بنویس...من خودم موقعی که شروع ...

خب خرج شوکولات خریدم

چیپس خریدم چند تا

کیک یه بسته خریدم ک گرون بود

بعد ابمیوه 

تقریبا همینا

با پول سلف و صبحونه

پریروز تو یجا خیابون یه ماشین بود کیک به قیمت کارخونه با کارتن میفروخت ، کلش میتونستم یه کارت ازش بخرم قیمتش عالی بود 

حیف دیگ ندیدم

نمیدونم کجا ازین کارتنی ارزون ها داره