2777
2789

مامانم 1عالمه رز سفید کاشت تو گلدونش بزرگ شدن. بوشون عالیه. 

بذر خرید 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوته شو کاشتم ازین قلمه های کوچیک تو باغچه ولی نمیدونم منظورت از پرورش در چه خده من پنح شش تا بوته د ...

آها ممنون عزیزم، الان بوته هاش گل داره?هر بوته چندتا گل میده?

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
مامانم 1عالمه رز سفید کاشت تو گلدونش بزرگ شدن. بوشون عالیه.  بذر خرید

مرسی عزیزم،تو هر گلدون چندتا گل جا داره رشد کنه?میخوام ببینم چقدر فضا میخواد

مرسی عزیزم،تو هر گلدون چندتا گل جا داره رشد کنه?میخوام ببینم چقدر فضا میخواد

گلدونششده 1بوته بلند رو هر بوته شاید 8،9تا گل داده عزیزم

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
واسه ما رز خشک میشه چون هوا گرمه. اما محمدی نهالش رو بکار سبز میشه

خیلی ممنون عزیزم😍💕 محمدی تو پاییز گل نمیده دیگه?دوست دارم گلی بکارم که پاییز زمستونم بمونن