2777
2789
عنوان

کیا با خونواده خودشون قهرن

2200 بازدید | 25 پست

من پدرم فوت شده از وقتی ازدواج کردم چون تنها بودم هر روز میرفتم خونه مادرم که داداشم گفت چرا هر روز میای مزاحم میشی منم ناراحت شدم گفتم ارثی که از بابام دستتون دارم رو بدید دیگه نمیام اونا هم گفتن برو جهاز یکه بردی رو بیار تا ارثتو بدیم منم جهازمو بردم براشون ولی ارثمو ندادن و کلی دعوا شد و... الانم فقط مناسبت میرم خونه مادرم ولی هیچکی اونجا بهم محل نمیده منم ازشون بدم میاد فقط بخاطر مادرم میرم که اونم عقل نداره و  همش طرفداری خواهر برادرای توی خونه رو میگیره چکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا هر روز میرید 

من خودم ماهی یه روز میرم یک روز وایمیستم میام احترام هر کس دست خودشه

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

والا ما هم تو خونه همه با هم قهریم. صرفا به خاطر اینکه جای دیگه ای نداریم زندگی کنیم مجبور به تحمل هم ایم ولی شما که خونه ت جداست پس تمومش کن و خودتو راحت کن. چرا واسه خودت درگیری فکری درست میکنی؟

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
والا ما هم تو خونه همه با هم قهریم. صرفا به خاطر اینکه جای دیگه ای نداریم زندگی کنیم مجبور به تحمل ه ...

اره راست میگی بخدا خب میگم مادره به احترام اسم مادر میرم اونم فقط مناسبت که جلوی مهمونا بی احترامی میکنه بیشتر دلم میشکنه و سر درد میگرم

بروعذر خاهی کن هرچه باشن خانوادتن تو هر کاری هم اعتدال رو رعایت کن  . داداشت حکم پدرتو داره خواهر و برداری همینه دیگه منم بابرادرام از بچگی تاالان خیلی دعواها کردیم و گذشته .

سخته ولی تو کوتاه بیا و اشتی کنین که روح پدر مرحومتون هم ازتون راضی باشه چون اموات همیشه به بچهاوخانوادشون سرمیزنن .تو متاهلی و تجربه و درکت اززندگی بیشتره توبزرگی کن 

بازم هرجور صلاح میدونی امیدوارم خدا به دلتون ارامش بده

خوب چرا هر روز میرید  من خودم ماهی یه روز میرم یک روز وایمیستم میام احترام هر کس دست خودشه

چون تنهام حوصلم سر میره الان 1ساله نرفتم فقط مناسبت میرم که بازم بی احترامی میبینم ولی فقط بخاطر رضای خدا میرم نمیخام از اون بچه هایی باشم که بگن ازدواج کرده و از مادرش سر نمیزنه ولی هر دفعه که میرم بیشتر عصبی برمیگردم

اره راست میگی بخدا خب میگم مادره به احترام اسم مادر میرم اونم فقط مناسبت که جلوی مهمونا بی احترامی م ...

به نظرم همون مهمونی هم نرو گهگاهی که تنهاست بهشون سر بزن یا تلفنی باهاشون در تماس باش 

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

[QUOTE=201152710]بروعذر خاهی کن هرچه باشن خانوادتن تو هر کاری هم اعتدال رو رعایت کن  . داداشت حکم پدرتو داره خوا ...[/QUOTEرفتم گفتم اینا توی خونه ان بی تجربه آن بچه ان گفتم کینه ای نیستم که بعد ازین همه دعوا بازم اومدم گفتن تو پرویی که اومدی دوباره 

خوب چرا هر روز میرید  من خودم ماهی یه روز میرم یک روز وایمیستم میام احترام هر کس دست خودشه

بقیه روزا چکار میکنی بچه داری؟؟؟ من حوصلم سر میره میگم مادره برم خونش از تنهایی دربیام واقعا نمیدونم صب تا شب تنها توی خونه چکار کنم