2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست
ازمایشات و بقیه کارا چی چیکار کنم

دکتر متخصص همه آزمایشات لازم رو میگه بهت که انجام بدی.من فقط می خوام برای اینکه برای واکسن های بچه دچار مشکل نشم برم بهداشت تا الان که نتونستم برم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور انقدر گفتن برو برو اخر ۷ ماه رفتم والا کار خاصی ام برام نکردن تازه کلی حرصم دادن جلو کلی ...

ازشون متنفرم.. نمیدونی سر بارداری اولم سر چه چیزای مسخره ای ایراد میگرفتن.. بعد تولدم که بچه رو بردم پسرم تو ۳۸ هفته با وزن دو کیلو و نهصد و سی گرم متولد شد. بهداشت بهم گفت چقدر ریزه پس چیکار میکردی این ۹ ماه رو..‌منم دیگه بچمو بهداشت نبردم فقط برای واکسناش. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سونوی واژینال که نشون میده قلب رو. دکتر خودم ۵ هفته و دو روز بودم فکر کنم که سونوی واژینال کرد خودش ...

من فک میکردم از واجباته ک بریم بهداشت😅😅😅

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
دکتر متخصص همه آزمایشات لازم رو میگه بهت که انجام بدی.من فقط می خوام برای اینکه برای واکسن های بچه د ...

من‌خیلی عجولم پس😅😅

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
دکتر متخصص همه آزمایشات لازم رو میگه بهت که انجام بدی.من فقط می خوام برای اینکه برای واکسن های بچه د ...

منم به همین منظور رفتم ولی پدر اومو درمیارن انقدر زنگ میزن به ادم الکی

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
خب اون درست میگه زود رفتی،الانم که لازم نیس ازمایشا رو بدی بذار بعد تشکیل قلب،تو بهداشت که نمیفهمن ق ...

ینی نیاز ب هیچ ازمایشی ندارم فعلا

حتی میتونی بعد زایمان بری تشکیل پرونده

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ینی نیاز ب هیچ ازمایشی ندارم فعلا

نه اگه بری بهداشت فقط وزن و فشارتو میگیره ماهی یکبار باید بری. از چهار ماهگی هم با دستگاه صدای قلب بچه تو چک میکنه که خودتم می تونی بشنویه همین. 

دقیقا. ولی من اصلا سر این بارداری هنوز نرفتم تشکیل پرونده بدم برا همین زنگم نمی‌زنند. 

همون بهتر...خیلی مسخرس،زن همکار شوهرم میگفت دکتر بیرون نرو ففط برو بهداشت هیچ فرقی نداره گفتم اره اره

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍