2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب

210 بازدید | 29 پست

دوستان ۶هفته و ۳ روزمه ....  امروز رفتم بهداشت پرونده تشکیل بدم‌میگه برو سونو قلب بگیر ببینیم قلب داره یانه ... 

ک تشکیل پرونده بدیم اومدو نداش ما نمیشه کلی اذیتی داره اسنتو از توسیستم حذف کنیم گفتم‌خو ازمایشا رو چیکار کنم‌گف  پروندت باید تشکیل بشع ک  بفرستمت ازمایش... این قانون جدیده .. الان چیکار کنم .مگه الان  نشون میده قلبش میزنه میگن سونو دوهفته  کمتر نشون میده

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

بعد از ۸ هفته برو سونوی قلب 

برا تشکیل پرونده بهداشتم عجله نکن دیر نمیشه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۸ هفته برو سونوی قلب  برا تشکیل پرونده بهداشتم عجله نکن دیر نمیشه

ببین عزیزم‌میتونی حساب کنی چن هفتمه اولبن روز اخرین پرویدم ۲۶ خرداد بود تقویم بارداری میزته ۶هفتع ۳ روز نمیدونم بارداری اولمه سر در نمیارم گیجم ینی ۶هفتم تموم شده رفتم‌تو ۷ یا اینکه ۳روزه رفتم تو ۶ 

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
خب دیر برو بهداشت. باور میکنی من هنوز نرفتم بهداشت برای تشکیل پرونده؟؟ 

ازمایشات و بقیه کارا چی چیکار کنم

ببین عزیزم‌میتونی حساب کنی چن هفتمه اولبن روز اخرین پرویدم ۲۶ خرداد بود تقویم بارداری میزته ۶هفتع ۳ ...

۶ تموم شده الان هفته ۷ رو داری کامل میکنی  ۸ هفته ات که کامل شد برو سونو قلب 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

من نزدیک زایمانمه تاحالا ی با  بهداشت نرفتم.برو پیش متخصص

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

آره بابا چه عجله ایه

من اصلا دوران بارداریم زیرنظر متخصص بودم بعد۶ماه رفتم تشکیل پرونده دادم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
۶ تموم شده الان هفته ۷ رو داری کامل میکنی  ۸ هفته ات که کامل شد برو سونو قلب

مرسی عزیزم 

آره بابا چه عجله ایه من اصلا دوران بارداریم زیرنظر متخصص بودم بعد۶ماه رفتم تشکیل پرونده دادم

اووه خدبه پس اینام الکی سر میدوئونن لنتیا

سونوی واژینال که نشون میده قلب رو. دکتر خودم ۵ هفته و دو روز بودم فکر کنم که سونوی واژینال کرد خودش و جنین و ضربان رو دید ولی سونوی شکمی هفته ۸ دیگه قابل رویته. 

راستش من اصلاً طی بارداریم بهداشت نرفتم. بعد از زایمان برای واکسیناسیون دخترم می رفتم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.