2777
2789

@ماهلیا  

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مهربونا💕🌹 وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه حمد شفا بخونید به نیت شفای بابای دوستم ...

سلام عزیزم

حتما میخونم 

انشاءالله شفا پیدا کنه

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

سلام خواهر جانم 

حال پدر بزرگوار خوب بشه إن شاء الله🙏🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام مهربونا💕🌹 وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه حمد شفا بخونید به نیت شفای بابای دوستم ...

خوندم عزیزم.ان شاالله به حق امام کاظم(ع) به زودی زود بهبودی کاملشون رو به دست بیارند.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
نه هنوز عزیزم محتاج دعاهاتونیم 

حتما بیادتم و دعاگو. انشاالله زودتر برگرده خونه ،،من همه پدر ها رو دوست دارم   

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
نه گلم محتاج دعاهاتون هستیم 

ماهلیا از حال پدرت بگو بهتره؟اومد تو بخش؟

بقیه چی؟

بچه هات؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
ماهلیا از حال پدرت بگو بهتره؟اومد تو بخش؟ بقیه چی؟ بچه هات؟

عزیزم حال پدرم خوب نیست هنوز آی سی یو 

مارو بیخیال فقط بابام خوب بشه 

توروخدا نذری سفره ای ذکری هرچی میدونی بگو دارم دق میکنم 

عزیزم حال پدرم خوب نیست هنوز آی سی یو  مارو بیخیال فقط بابام خوب بشه  توروخدا نذری سفره ...

آخه گفته بودی همه درگیر شدین

به امید خدا  بهتر میشه 

دعای ناد علی بخون

صلوات نذر کن