2777
2789
سلام مهربونا💕🌹 وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه حمد شفا بخونید به نیت شفای بابای دوستم ...

سلام خوندم ابجی انشالا خوب خوب شن🙏🙏🙏🌹🌹

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونا💕🌹 وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه حمد شفا بخونید به نیت شفای بابای دوستم ...

سلام عزیزم انشاالله خدا شفای عاجلشون بده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
سلام عزیزم⁦❤️⁩ خوبی؟ به نیت به دست آوردن سلامتیشون حمد میخونم بهتر نشد بابات؟ چطورخانوادت درگیر ...

سلام عزیز دلم ممنون  خوبی 

من دیشب دوستام رو تگ کردم شما رو تگ نکردم چون دیدم خودت اومدی تو تاپیک پست گذاشتی فقط لایکت کردم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیز دلم ممنون  خوبی  من دیشب دوستام رو تگ کردم شما رو تگ نکردم چون دیدم خودت اومدی ...

ممنون عزیزم⁦❤️⁩ آره دیدم یه پست قبل من بودی 😁خیلی ممنون

روی ماهتو می‌بوسم 😘

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
@mahla_m2   @shab234   @عشق_میلاد   @درمسیرخدا   @دختر_جذاااااب ...

سلام عزیزم مرسی 💝🤗😍💚💎😚

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
سلام عزیزم مرسی 💝🤗😍💚💎😚

سلام گل 

☺️💖💗🌷

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

سلام عزیزم شما مراحمید چشم حتما ۵ مرتبه حمد هدیه به روح شهید بزرگوار خوندم ان شاالله خدا شفاشون بده به حق این روز عزیز 🌹🌹🌹🌹🌹

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

برای شفای پدر کاربر ماهلیا جان عزیز

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

ان شاالله هر چه زودتر مرخص میشن هدیه به امام کاظم (ع)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

سلام عزیز ممنونم که تگم کردی چشششم❤

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308