2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من می‌خوام برم انسانی و معلم ابتدایی بشم .

باید چیکار کنم که قبول بشم ؟ رتبه ام باید چقد باشه . قد وزن و اینا 

بعد الان حقوقتون چقده 

هنوز خیلی مونده به اون موقع ولی می‌خوام از قبل همه چی رو بسنجم

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

سلام عزیزم من رشته ام خیاطی هست

میخوام معلم بشم یعنی رشته انسانی واینکه میخوام کنکور انسانی بدم باید چیکار کنم موفق میشم این رشته رو بخونم اراده ام خیلی قویه توروخدا برات صلوات میفرستم🥺💕🌹

بیزحمت یکم از رموز انتخاب رشته بگو

ببین عزیزم سوالت بازه 

برای هرکس متفاوته 

اول باید ببینی رتبه در سهمیه و تراز چقدره 

در دانشگاه فرهنگیان مجاز شدی یا نه 

و بعد به دنبال رشته هایی که امکان پذیره برات بری

تا جایی که میتونی انتخاب رشته کن ۱۰۰تا هرچقدر که میتونی 

اما به اولویت

سلام من می‌خوام برم انسانی و معلم ابتدایی بشم . باید چیکار کنم که قبول بشم ؟ رتبه ام باید چقد باشه ...

ببین گلم 

رقابت برای فرهنگیان سخت شده باید تلاش کنی .

قد و وزن بیشتر مربوط به اداره شهرت میشه 

سخت گیری ها کم شده

پایه حقوق میشه گفت ۳ت

من چندسال از درس دور بودم وکتابا تغییر کردن حالا میخوام بخونم همه میگن کتابارو نو بگیر آخه کتار نو هیچی نداره که چطور بخونم معانی وجواب فعالیت هارو نداره چیکار کنم توروخدا اگه میدونید بگید؟ واینکه کتابای درسی چاپ چه سالی باشن

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
سلام عزیزم من رشته ام خیاطی هست میخوام معلم بشم یعنی رشته انسانی واینکه میخوام کنکور انسانی بدم بای ...

رشته آموزش ابتدایی یک رشته شناور بین ۳ رشته ریاضی تجربی و انسانی هست.

برحسب توانایی و علاقه از یکی وارد شو.

من چندسال از درس دور بودم وکتابا تغییر کردن حالا میخوام بخونم همه میگن کتابارو نو بگیر آخه کتار نو ه ...

بله کتاب ها جدید باشند تا مطالب کامل پوشش داده بشن.

اما ما یک سال پیش هم باشه ایراد نداره .تغییر نکرده

بله کتاب ها جدید باشند تا مطالب کامل پوشش داده بشن. اما ما یک سال پیش هم باشه ایراد نداره .تغییر نک ...

مگه هرسال نسبت به سال قبل تغییر میکنه منظورم اینه از سالی که نظام جدید شده بگیرم کافیه یا نه 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️