2777
2789
من گرفتم تا یکماه خوب شدم بعدش البته از نوع خفیفش گرفتم میوه میخوردم دمنوش آویشن دمنوش بابونه باه ...

یک ماه ک خواهر  سرم اینا اصلا نزدی

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه ک خواهر  سرم اینا اصلا نزدی

چرا دکتر رفتم چنتا امپول و یه سرمی اما بخدا اثر نکردن خود درمانی کردم خوب شدم 

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
خیلی خفیف بوده عزیزم 

اره 

مال تقریبا ۱۱ماه پیشه

الانم مثل قبل حس بویاییم برنگشت نمیدونم چرا 

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

خداروشکر که همه اتون سلامتید عزیزان دعا کنید برای ما هم زودتد خوب بشیم منم چهارروزه میاد سرم و دگزا و ب کپلکس می زنه قرص هم آزیترو و سفیکسیم و ناپروکسن و اب میوه ندارم جاش میوه میخورم دعا کنید دیگه با همینا خوب بشیم خصوصا بابام ک فقط سرم می زنه و قرص نمیخوره

خداروشکر که همه اتون سلامتید عزیزان دعا کنید برای ما هم زودتد خوب بشیم منم چهارروزه میاد سرم و دگزا ...

انشاءالله که زود زود سلامتتیتون رو بدست میارین توکل بخدا🙏فقط روحیتون رو حفظ کنین،وقتی ناراحتین ذکر لا حول ولا قوت الا بالله کمکتون میکنه ینی معجزه میکنه مدام تکرار کنین🙏برا همه بیماران کرونایی ۷ تا حمد شفا میخونم به امید بهبودی و روزهای خوب👍

انشاءالله که زود زود سلامتتیتون رو بدست میارین توکل بخدا🙏فقط روحیتون رو حفظ کنین،وقتی ناراحتین ذکر ...

هر چی از خدا میخای همونو بهت بده 

مثلا چی گلم هر چی 

رفتم عطاری شهرمون بهم یه سری دمنوش داد قاطی بود . اب زیاد باید بخورن تا ای ویروس از طریق ادرار دفع بشه تا توی بدن نمونه. خودم و بچم هم می خوردیم البته . اخه امکان داشت ما هم ناقل باشیم .